Gabi Tamaş, scandal la beţie! Patronul lui Hapoel, şocat de discuţia cu fotbalistul în timp ce era beat! „Ţipa şi înjura!”

 
+2 click pentru
galerie

Gabi Tamaş o ţine din scandal în scandal în Israel! După ce a fost încarcerat o săptămână, iar apoi a fost arestat la domiciu, pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice cu o viteză de 205 km/h, fundaşul s-a îmbătat din nou. Şi nu doar atât! Sportivul l-a sunat pe patronul clubului Hapoel Haifa, fiind extrem de agresiv verbal!

Yoav Kars, patronul echipei Hapoel Haifa, a povestit detaliat discuţia pe care a avut-o cu Gabi Tamaş, mărturisind că a fost agresiv verbal şi a folosit un limbaj vulgar, pe care, în mod normal, nu l-a auzit niciodată din gura sportivului.

"În seara în care avea loc petrecerea am primit un mesaj de la Tamaş prin care îmi spunea ca vrea să-i fie reziliat contractul. L-am intrebat de ce şi mi-a spus că nu consideră că mai poate progresa clubul. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva pentru că el nu vorbeşte aşa şi m-am întors la birou în jurul orei 1.30. Am reuşit să vorbesc la telefon cu Tamaş. Era foarte diferit, de obicei îmi vorbeşte respectuos, acum ţipa şi înjura. A doua zi am mers la antrenament şi am vorbit cu colegii lui care au fost la petrecere, deoarece el nu are voie sa meargă neînsotit. Mi-au spus că atunci când au ajuns la 10 seara, el avea deja un comportament ciudat. Tamaş şi-a cerut apoi scuze şi a acuzat că i-a fost pus ceva în băutură şi că a fost forţat să spună acele lucruri. Tamaş e un tip bun şi o persoană bună, însă nu poate rezista tentaţiei. Are o problemă şi mă gândesc să-l duc la un centru pentru lupta împotriva depedenţei de alcool", a spus patronul clubului, potrivit one.co.il.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest