Gabi Tamaş şi Anamaria Prodan, în toiul negocierilor! Au oferit primele declaraţii despre transfer: „Vă spunem fără niciun fel de ascunziş”

 
+2 click pentru
galerie

Gabi Tamaş şi Anamaria Prodan au luat împreună prânzul, timp în care au foscutat despre contractul pe care îl are fotbalistul cu Hapoel Haifa. După ce s-au delectat cu cele mai fine preparate, au oferit primele declaraţii despre situaţie.

Gabi Tamaş a refuzat să spună ceva, dat fiind că a semnat un contract pe care este obligat să îl respecte. În schimb, Anamaria Prodan a declarat că în curând, mai precis în următoarele zile, vor oferi mai multe detalii privitor la ce se petrece.

"Gabi este jucător aflat sub contract, nu are voie să declare nimic. Vedem în următoarele zile ce se va întâmpla. Vă promit că vă spunem fără niciun fel de ascunziş. Acum nu are cum să dea nicio declaraţie şi nici eu nu am ce să vă spun. Depinde de ce-şi doreşte clubul din Israel (n.r. să rezilieze contractul cu Hapoel Haifa)", a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, numai cuvinte de laudă la adresa lui Gabi Tamaş

"Gabi este numărul 1 și nimeni nu are ce să comenteze despre viața lui personală. Ca fotbalist vă rog să vă daţi cu părerea. Este numărul 1 si așa va rămâne. Un fotbalist uriaș și unic", a spus Anamaria Prodan pentru www.spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest