Gabriel Dorobanțu, victima unei escrocherii de zile mari! A fost audiat la DIICOT: „Mi-au fost folosite datele private!”

 

Gabriel Dorobanțu se numără printre vedetele care au căzut pradă unui nou tip de înșelăciune, prin care și-au pierdut toți banii de pe carduri! În exclusivitate pentrun Antena Stars, marele artist a vorbit cu lux de amănunte depsre situațai delicată în care se află, dar și despre cum au reușit escrocii să aibă acces la datele luii personale.

Jean de la Craiova, Gabriel Dorobanțu, Denisa de la Bambi au fost victimele unui nou tip de înșelăciune prin care și-au pierdut banii de pe carduri. Gruparea infracțională a reușit să le cloneze numărul de telefon, cardurile bancare, dar si conturile de pe rețelele de socializare, și au reusit să obțină anumite favoruri de la persoane apropiate.

„Au fost și bani care la un moment dat nu au mai existat pe card. A trebuit să fac o negație către bancă și mi-am recuperat banii. Totul a pornit cu spargerea contului de Facebook. Chestiunea asta s-a întâmplat de 3 ori. Am luat legătură cu Poliția, am înștiințat, am făcut o reclamație și astăzi a trebuit să merg la DIICOT să întăresc cele spuse.

Întâmplător am aflat când am cerut un extras de cont de la bancă să verific sumele cheltuite în cursul unei luni și am constat că erau sume folosite în alte scopuri și de către altcineva. A fost o problemă, pentru că și-au încărcat cartelele telefonice pe abonamentul pe care l-am avut și mi-au folosit de fiecare dată numărul de telefon și datele personale în discuții private pe mesagerie cu prietenii de pe Facebook.", a dezvăluit marele artist pentru Antena Stars.

Infractorii au pagabuit peste 50 persoane, iar prejudiul se ridica la 100 de mii de lei. Au aflat numele, data nasterii, CNP ale vedetelor, au sunat la companiile la care au abonamente de telefonie mobila sa le schimbe cartelele.

„Întrerupându-mi contul de Facebook au găsit prilejul ca să mă subtituie și să ceară bani în numele meu. Asta au văzut toți cei abonați la contul m eu și fanii mei de pe contul de Facebook și mulți dintre ei m-au înștiințat”, a spus Gabriel Dorobanțu pentru Antena Stars.

În urma anchetei deschise de Poliție, au fost identificati 14 suspecti iar 4 au fost reținuți.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest