Gabriela Cristea, mărturii despre cea mai mare traumă din viaţa ei! Prin ce chinuri a trecut până a devenit mamă VIDEO

 

Chiar dacă foarte multă lume o vede pe Gabriela Cristea cu zâmbetul pe buze, puţini sunt cei care cunosc toate prin câte a trecut vedeta. Prezentatoare se poate declara o femeie împlinită: are un soţ care o iubeşte şi două fetiţe care o fac cea mai fericită, dar până să ajungă la nivelul acesta, a avut parte de foarte multe experienţe negative.

Una dintre experienţele care a marcat-o a fost chiar eşecul atunci când încerca să dea naştere. Gabriela Cristea a povestit, cu lacrimi în ochi, că i-a fost extrem de greu să vadă că nicio fertilizare în vitro, nu dă roadă. Chiar la patru luni după ce a renunţat la orice speranţă, a rămas însărcinată.

A adus-o pe lume pe Victoria, iar spre uimirea tuturor, a mai născut o fetiţă, pe Iris. Gabriela Cristea a povestit despre toată experienţa, cu lacrimi în ochi.

"La opt săptămâni a trebuit să fac întreupere de sarcină, pentru că sarcina se oprise din evoluţie. (...) Mi-aduc aminte de momentul ăla când spuneau doctorii că trebuie să îmi facă intervenţia pentru că era atât de periculos încât îmi puteam pierde şi eu viaţa, iar eu le spuneam să mai aşteptăm un pic că poate se întâmplă o minune. În luna februarie îmi aduc aminte de fiecare dată de asta... Am mers mai departe. Am început procedurile pentru fertilizarea in vitro. Nu mai puteam sta aşa să aşteptăm la nesfârşit. Prima procedură, cu multă speranţă, rezultatul a fost de 0,3, ceva de genul ăsta, nimic. Am zis că prima încercare nu contează. A doua încercare... nici nu mai ştiu ce s-a întâmplat cu cele dintre prima şi ultima. La un moment dat mă duceam la serviciu să muncesc doar ca să am bani să pot să fac fertilizare in vitro. Încă una, şi încă una. A trecut vara. Niciuna dintre fertilizări nu a prins, nici măcar o singură dată nu am rămas însărcinată datorită tratamentelor.

Când am văzut ultima analiză care era tot zero, eram cu soţul meu în maşină. Eu nu am putut să mă uit. S-a întors către mine şi mi-a zis: o să învingem noi şi analiza asta! Eu plângeam în hohote şi el nu mai ştia ce să îmi facă. Ştiu că e greu de crezut. Întotdeauna am încercat să stau cu zâmbetul pe buze şi să nu arăt lucrurile prin care am trecut. Am încercat să păstrez lucrurile mai mult pentru mine şi pentru noi, acasă.

După patru luni, după ce am renunţat la fertilizări, mi-a întârzit ciclul menstrual. Am zis: e vreo dereglare, cine ştie. Mi-am sunat medicul. Mi-a zis să fac un test de sarcină. Am zis: da, da, bine... Îmi aduc aminte că m-am trezit dimineaţă pe la 7 duminică, am făcut testul şi l-am aruncat pe chiuvetă. Am zis că îl citesc când mă trezesc pe la 9-10. Când l-am aruncat pe chiuvetă, am crezut că nu văd bine. Se pozitivase, erau două liniuţe roşii roşii. Am deschis uşa de la baie şi am început să ţip. Era 7 dimineaţa", a spus Gabriela Cristea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest