Gabriella Nastas, despre bătălia cu greutatea: ”Am avut aproape 100 de kilograme”

 

Cum a câștigat ”Megan Fox de România” războiul cu kilogramele în plus. Artista a dezvăluit ce i s-a întâmplat în trecut și ce schimbări a făcut apoi în viața ei.

 

Cea supranumită ”Megan Fox de România” a dezvăluit că în adolescență s-a confruntat cu problemele legate de greutate. Gabriella Nastas a dezvăluit că bătea spre suta de kilograme în primii ani de studii la oraș. Ea susține că au fost mai mulți factori care au dus la creșterea în greutate, între care lipsa sportului, dar și o serie de probleme hormonale.

 

„Am avut și eu la un moment dat aproape 100 de kilograme și am fost nevoită să slăbesc. (...) Când am împlinit 15 ani am fost nevoită să plec la studii în oraș. (...) În momentul în care am mers la studii, neavând posibilitatea de a continua cumva orele de sport. (...) Patru ani, kilogramele s-au tot adunat. A fost și pe bază hormonală și pe bază de stres. Au fost mai mulți factori care au contribuit și m-am trezit la un moment dat că aveam 85 de kilograme”, a mărturisit Gabriella Nastas, la Antena Stars.

 

Vedeta a încercat toate dietele posibile pentru a da jos kilogramele și nimic nu a funcționat până nu și-a făcut un regim propriu de alimentație. Între timp, Gabriella Nastas a scos complet carnea din alimentația ei. „Am încercat să țin tot felul de diete, am făcut și foamea, m-a luat și ambulanța, am leșinat pe holurile școlii, deci a fost urât de tot. (...) Mi-am făcut propriul regin alimentar, cu care, de altfel, am ajutat ulterior să slăbească sute de femei din Moldova. De doi ani sunt vegană”, a adăugat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest