Gelozia, bat-o vina! Ce a declanşat furia Elenei Gheorghe „Vezi că cineva îi face ochi dulci, nu e de bine”

 

Elena Gheorghe şi soţul ei, Cornel, au o relaţie de foarte mulţi ani. Cei doi se iubesc extrem de mult, dar Elena recunoaşte că are episoadele ei de gelozie, atunci când admiratoarele soţului se uită prea mult la el.

Dacă în ultimii ani, o mulţime de cupluri celebre s-au despărţit, în căsnicia artistei domneşte liniştea. Elena Gheorghe mărturiseşte că este un sentiment absolut normal, atunci când eşti îndrăgostit de cineva.

"Un gram trebuie, dacă nu-i deloc nu e de bine. (zâmbește) Nu avem motive de gelozie și nici nu ne-am dat, dar când vezi că cineva îi face ochi dulci sau se uită nepotrivit, în sinea ta te încearcă un sentiment de gelozie și e normal, cred eu. Recunosc, eu sunt cea geloasă.", a povestit Elena Gheorghe pentru Viva!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate