Georgiana Lobonț, interviul exclusiv despre divorț: "Am vrut să se oprească focul ăsta"

 

Georgiana Lobonț clarifică zvonurile despre divorț într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars. În cadrul acestui interviu, artista a negat existența unor probleme în căsnicia sa și a mărturisit că nu și-ar fi dorit ca aceste speculații să nu apară.

Cântăreața a subliniat faptul că nu a fost vorba de nicio strategie și nici de o posibilă legătură cu finul său, Armin Nicoară. Georgiana Lobonț a mai adăugat că nu a avut nevoie de reclamă și că nu își dorește să apară în presă cu un astfel de subiect. În ceea ce privește declarațiile făcute de Armin Nicoară pe acest subiect, Georgiana Lobonț a mărturisit că s-a supărat pe el, deoarece își dorea ca presupusul divorț să fie dat uitării.

„Nu voiam să apar, nicidecum cu asemenea subiecte. Eu am vrut cât mai repede să se șteargă cu buretele, să se oprească focul ăsta, dar nu am putut să îl opresc decât prin tăcere. Ei s-au gândit că poate este vreo strategie de a-și face reclamă, dar eu nu am nevoie de nicio reclamă, în momentul ăsta. A ieșit cumva ca și cum ar fi fost strategic, dar nu aveam nevoie de așa ceva. Oamenii au zis că e ori chestia asta, ori chestia că e Armin la mijloc. Nu am de ce să mă feresc sau să mă ascund”, a declarat Georgiana Lobonț, la Antena Stars

 

„Pe moment m-am supărat pe Armin Nicoară, pentru că voiam să tacă, pentru că nu avea ce să spună. Nu era, în primul rând, problema lui. Oamenii au început să lase comentarii, că ești cum ești, că din cauza lui, el s-a alarmat. A primit amenințări”, a mai spus artista.

Georgiana Lobonț a precizat că relația sa cu soțul său, Rareș Ciciovan, este una bună și că nu există motive pentru care să divorțeze cu adevărat. Ea a mărturisit că a vrut ca acest subiect să fie șters cu buretele și să se oprească focul, dar nu a putut să facă asta decât prin tăcere.

În concluzie, Georgiana Lobonț a negat zvonurile de divorț și a mărturisit că nu a fost vorba de nicio strategie sau de o posibilă legătură cu finul său. Artista a subliniat că nu a avut nevoie de reclamă și că nu își dorește să apară în presă cu un astfel de subiect.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest