Gestul cutremurător pe care îl face mama Denisei Răducu în fiecare seară de patru ani, de când a murit artista!

 

Au trecut patru ani de când Denisa Răducu a fost răpusă de o boală cruntă. Ani în care părinții ei îi duc dorul din ce în ce mai tare, în fiecare zi. Dor pe care încearcă să și-l aline prin fel și fel de ritualuri. Ce gest cutremurător face femeia care i-a dat viață cântăreței seară de seară?

Moartea Denisei Răducu a fost și este un eveniment șocant atât în viața familiei sale, cât și în viețile celor care o apreciau pentru talentul ei artistic și care îi ascultau piesele cu plăcere. Artista s-a stins din viață din cauza cancerului, în ciuda eforturilor supraomenești ale cadrelor medicale de a o salva./

Data de 23 iulie 2017 va rămâne una marcantă pentru familia Denisei Răducu, iar pentru că timpul nu a putut alina din durerea și dorul pe care le simte, mama cântăreței recurge noapte de noapte la un gest șocant în amintirea fiicei sale.

Gestul cutremurător făcut de mama Denisei Răducu

Geta Răducu se trezește în fiecare dimineață la ora 3, fiind ora la care fiica ei a decedat și caută fotografii cu ea pe internet. Totodată, femeia a povestit că de patru ani nu mai mănâncă la masă și înfulecă pe fugă în picioare, imaginându-și că fiica ei va intra pe ușă, după ce a fost plecată la concerte.

“Încerc să trec peste tot, că nu am încotro. De patru ani, mă trezesc la 3 dimineața, ora la care prințesa mea a murit, și mă uit pe Internet la pozele ei. Pe lângă asta, de patru ani, nu mai stau la masă, mănânc doar în picioare. Pentru că fiica mea nu este și ea la masă, nu mai pot sta la masă, ca oamenii. Îmi mai imaginez că o să vină acasă, vorbesc cu mine că e plecată pe la concerte, prin America, și tot sper.”, a declarat Geta Răducu, potrivit impact.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest