Gestul disperat făcut de Ioniță de la Clejani, după ce Fulgy a fost arestat: “Sunt îndurerat! A căzut victima unor nenorociți!”

 

Ioniță de la Clejani a recurs la un gest disperat, după ce Fulgy a ajuns după gratii, din cauza unei serii de amenințări pe care le-a lansat pe internet la adresa mai multor persoane publice, printre care și la adresa tatălui său. Tânărul de 23 de ani a fost reclamat de propriul tată, după cum se arată în comunicatul oficial al Poliției, lucru devastator pentru Ioniță de la Clejani care a răbufnit!

Familia Clejanilor este iar în atenția tuturor, după ce Fulgy a stârnit un scandal monstru în showbiz-ul autohton. Fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani a fost prins de autorități sub influența drogurilor, în timp ce se afla la volan, iar ce a urmat după este demn de un scenariu de film.

Tânărul a lansat acuzații grave la adresa lui Alex Velea și la adresa artiștilor de la Golden Boy Society, despre care a spus că au consumat substanțe interzise, iar motivul pentru care testul facut de polițiști a ieșit pozitiv este pentru că ar fi stat în aceeași încăpere cu aceștia și ar fi inhalat involuntar.  

Gestul disperat făcut de Ioniță de la Clejani

De atunci și până în prezent, situația a devenit din ce în ce mai controversată, iar Fulgy a lansat un atac furibund la adresa lui Alex Velea și a familiei lui, lucru care l-a facut pe Ionița de la Clejani să își reclame propriul fiul la Poliție.

Tânarul a fost încarcerat, iar din cauza disperării, Ioniță de la Clejani a clacat și a distrus interfonul din fața casei sale pentru a se asigura că nu va mai putea sa îl deranjeze nimeni.

„Dragiilor, aveți grijă de copiii dumneavoastră, nu credeți toți oamenii care vin spre dumneavoastră… Spre noi vin. Eu am rupt interfonul și l-am băgat în coșul de gunoi. Știți de ce nu mai am interfon? Pentru că vin fel și fel de oameni la poarta mea. Am acceptat să vină televiziunile acasă, asta e, mi-am asumat…

Mi-am rupt interfonul și l-am băgat în gunoi ca să nu mai fim sunați. Nu toată lumea care te pupă… unii îți lasă venin și sunt numai pe interes. Aveți grijă de copii, decât să scrieți mesaje rele este mult mai bine să faceți niște povețe, niște sfaturi… E ușor să faci un rău, binele se face greu.”, a declarat Ioniță de la Clejani în emisiunea lui Cristi Brancu


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest