Dovada că Ioniță de la Clejani l-a reclamat pe Fulgy la Poliție! Reacția acidă a lui Dan Capatos: “Ne minți ca pe proști! Asumă-ți faptele!”/ VIDEO

 

În urmă cu câteva zile, Ioniță de la Clejani a fost prezent în platoul “Xtra Night Show”, unde a negat vehement că el l-ar fi reclamat pe Fulgy la Poliție, însă comunicatul oficial al autorităților spune cu totul și cu totul altceva. Enervat din cauza declarațiilor mincinoase făcute de lăutar, în emisiunea sa, Dan Capatos a avut o reacție acidă, în direct!

Ioniță de la Clejani a demontat toate zvonurile conform cărora și-ar fi reclamat fiul, după ce tânărul l-a amenințat atât pe el în mediul online, cât și pe alte persoane publice din showbiz, printre care Antonia, Alex Velea și familia lor.

Invitat în platoul emisiunii XNS, Ioniță de la Clejani a ținut să puncteze că nu îi place deloc modul în care s-a pus problema situației în care fiul său se află, catalogând drept o aberație informația conform căreia el l-ar fi denunțat pe Fulgy la Poliție.

Reacția acidă a lui Dan Capatos

La câteva zile de la prezența lui Ioniță de la Clejani în platoul emisiunii XNS, Dan Capatos a obținut comunicatul oficial oferit de Poliție, demonstrând că lăutarul a mințit când a spus că nu el l-ar fi dat pe mâna legii pe fiul său.

”Ne minți ca pe proști și orice relație am avea când ne minte cineva în față nu pot să trec peste asta. Asumă-ți mă faptele, că da mă era fiul meu de necontrolat și m-am dus la poliție să reclam. Nu încerca că faci tam-tam, că nu vrei să intri în emisiune că a zis Capatos că eu am chemat poliția și să zică că n-am chemat eu poliția. Dacă la vârsta ta încă umbli cu minciuni ca la clasa a III-a, bă îmi pare rău, asta nu pot să tolerez”, i-a transmis Dan Capatos lui Ioniță de la Clejani.

Fulgy se află în arest pentru 29 de zile

Deși inițial s-a scris că Fulgy este internat într-o clinică de psihiatrie pentru a-și rezolva problemele, se pare că adevărul este altul. Ioniță de la Clejani a recunoscut în cadrul unei emisiuni TV că fiul lui este încarcerat pentru 29 de zile, iar atunci când va ieși din închisoare, tânărul va fi nevoit să respecte o serie de reguli dure pentru a nu mai ajunge în situația în care se află acum.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest