Gheorghe Turda o hărțuiește pe Nicoleta Voicu? Artista a apelat la Poliție: „Mă simt în pericol și traumatizată!”

 

Războiul dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu pare că nu mai ia sfârșit! Interpreta de muzică populară a apelat la ajutorul Poliției, după ce o bună bucată de vreme a primit apeluri de pe numere private, la ore deloc potrivite. Vedeta crede că fostul partener de viață ar avea o implicare directă în hărțuirea sa, iar mai multe despre situația în care se află a vorbit în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda au fost protagoniștii unei povești de dragoste frumoase, dar controversate în același timp. Relația lor a fost presărată cu multe despărțiri și împăcări, însă de fiecare dată și-au găsit drumul unul în brațele celuilalt.

Acum lucrurile stau totalmente diferit, iar cei doi sunt la cuțite și s-a ajuns până la intervenția oamenilor legii. Nicoleta Voicu a mărturisit în exclusivitate pentru Antena Stars că seară de seară este teorizată de apeluri telefonice din partea unor numere private, apeluri cu care crede că are legătură și fostul iubit, Gheorghe Turda.

„Sunt în drum spre Poliția Sectorului 4 pentru că s-au reluat acele apeluri de la 2 noaptea, de la 12 noaptea, imediat după emisiunea de la Antena Stars. (...) Nu sunt coincidențe pentru că eu am salvat toate numerele care mă sunau, numere ascunse, numere private și nu știu ce se ascunde în spatele acestor apeluri, mai ales că orele nu sunt deloc potrivite. Sunt blocate numerele respective, dar eu cred că sunt aceleași persoane. Asta mă și pune pe gânduri și mă îngrijorează. Nu mai e de lăsat!”, a spus Nicoleta Voicu.

Mai mult de atât, interpreta de muzică populară susține că toate lucrurile deplasate pe care le face Gheorghe Turda în ceea ce o privește sunt din cauza dragostei obsesive pe care i-o poartă și din cauza faptului că nu a putut trece peste despărțire.

„E veșnic îndrăgostit! Cred că sunt muza vieții lui! Nu mai am altă explicație din moment ce nu mă poate scoate din mintea lui! (...) Dacă la 12 noaptea te gândești la persoana de care te-ai despărțit... Dacă avea alte resentimente, nu se gândea la mine la (...) Anul acesta sunt decisă să le rezolv pe toate și o să o fac pe cale legală. Nu mai am altă soluție! Vreau să văd cine se ascunde în spatele acestor apeluri pentru că mă simt în pericol și traumatizată. Sunt doi ani de când eu trăiesc în teroarea asta!”, a mai spus interpreta de muzică populară pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest