Nicoleta Voicu tună și fulgeră, după ce Gheorghe Turda a dat de înțeles că artista l-ar fi vrut pentru bani: „Nu i-ar fi rușine?”

 

Nicoleta Voicu tună și fulgeră după ce Gheorghe Turda a dat de înțeles că motivul pentru care artista i-ar fi stat alături atâtat timp ar fi constat în latura financiară. Interpreta de muzică populară a făcut declarații tranșante, în ceea ce îl privește pe fostul iubit și a explicat cum stă, de fapt, situația.

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda au format un cuplu frumos, care însă a fost năruit de controversele care l-au înconjurat. Cei doi interpreți de muzică populară au decis să meargă pe drumuri separate, din cauza anumitor neînțelegeri, iar după despărțire, atât el, cât și ea au scos la iveală amănunte uluitoare din intimitatea relației pe care au avut-o.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Nicoleta Voicu a mărturisit că s-a simțit deranjată de afirmațiile lui Gheorghe Turda, potrivit cărora ar fi stat într-o relație cu el pentru bani.

Mai mult de atât, cântăreața de muzică tradițional-românească a ținut să precizeze că atacul pe care l-a lansat fostul iubit la adresa familiei ei a făcut-o să nu își mai dorească absolut nicio legătură cu acesta, în ciuda încercărilor de reconciliere pe care Gheorghe Turda le-a inițiat.

„S-a extins asupra familiei mele și aici a pus capac. M-au deranjat declarațiile că l-aș fi căutat pentru bani. nu îi e rușine pentru că a fost în casa părinților mei și dacă sunt simpli de la țară și l-au tratat omenește, nu merită să fie călcați în picioare.

Din august până în ianuarie nu sunt 11 luni, iar la Revelion el m-a sunat noaptea de Revelion, dar neagă. Vin cu dovezi pentru că este singura posibilitate de a veni cu adevărul în fața publicului.

Indiferent de relațiile mele cu ei nu i-am atacat familia. Dacă aș vorbi, ar sări showbiz-ul în aer. Dar demnitatea lui stă în tăcerea mea. Gata! Potolește-te! Ai fost cine ai fost, asta nu înseamnă că trebuie să calci onul în picioare.”, a spus Nicoleta Voicu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest