Scandal monstru între Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu! S-au aruncat cuvinte grele: „Sunt agasată și hărțuită!”/ VIDEO

 

Războiul dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu pare că nu mai ia sfârșit! Dacă înainte îi lega o frumoasă poveste de dragoste, acum doar scandalul este motivul pentru care numele lor apar pe aceleași pagini ale tabloide.  

Nicoleta Voicu tună și fulgeră, după ce Gheorghe Turda ar fi sunat-o de trei ori în noaptea de Revelion. Interpreta de muzică populară susține că se simte agasată și chiar hărțuită de cel care i-a fost iubit.

„M-a sunat de 3 ori în noaptea de Revelion. Sunt agasată și chiar hărțuită de acest om.”, a spus pentru Antena Stars, Nicoleta Voicu.

Gheorghe Turda a negat cu vehemență lucrurile de care a fost acuzat de Nicoleta Voicu și a mărturisit că, de fapt, i-ar fi trimis un simplu mesaj după prima zi a anului 2021, nicidecum nu ar fi sunat-o în noaptea de Revelion, așa cum susține artista.

„Am sunat-o după 1 ianuarie, nu în noaptea de Revelion. I-am trimis doar un mesaj de „La mulți ani”, o urare.”, a spus Gheorghe Turda.

Nicoleta Voicu a ținut să precizeze că nu mai are niciun fel de sentiment față de interpretul de muzică populară. Mai mult de atât, artista a mărturisit că speră ca fostul partener de viață să înceteze cu apelurile care o agasează.

"Nu am nici sentimente, nici resentimente față de acest om. Fie că e Paște sau Crăciun, sper ca acest om să înceteze cu apelurile. Eu cu oameni neasumați nu am ce să discut. E un capitol încheiat definitiv și irevocabil.”, a mai spus artista pentru Antena Stars.

În încheierea conversației telefonice cu reporterul Antena Stars, Gheorghe Turda a spus că nu mai există loc de împăcare cu Nicoleta Voicu, de care este extrem de dezamăgit pentru că a profitat de notorietatea numelui său ca să ajungă celebră.

„Este exclusă o împăcare, eu sunt un om foarte calculat. Mi-am dat seama că a profitat de numele meu”, a mai spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest