Nicoleta Voicu, renegată de propriul copil, din cauza unui tort: „Lucrurile au degenerat. M-a blocat peste tot.”

 

De aproape un an de zile, Nicoleta Voicu trece printr-o situație cumplită. Fiul interpretei de muzică populară nu vrea să mai vorbească cu mama lui și, potrivit spuselor ei, totul a pornit de la un tort!

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Nicoleta Voicu a mărturisit că trăiește unul dintre cele mai grele sentimente și anume, neputința de a intra în legătură cu băiatul căruia i-a dat viață și pe care l-a crescu atâția ani.

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a dezvăluit că fiul ei nu a mai contactat-o de aproape un an de zile, iar relația dintre ei nu este deloc bună.

De aproape un an de zile, fiul meu nu a mai dat niciun semn de viață și avem așa o legătură mamă-copil mai puțin ok, a mărturisit Nicoleta, la jurnalul de la Antena Stars.

De ce Nicoleta Voicu este renegată de propriul copil

Nicoleta Voicu a dezvăluit că totul a pornit de la un incident banal, care a avut loc în luna februarie. Se pare că interpreta de muzică populară și-ar fi dorit ca de ziua ei să primească un anumit tort, însă pentru că desertul era mult prea scump pentru bugetul pe care fiul ei ar fi dorit să-l investească în acesta, băiatul s-a supărat și a renunțat în a mai vorbi cu mama lui.

,,Lucrurile au fost banale. Chair de ziua mea, de 1 februarie, mi-am exprimat și eu dorința de a avea un tort și lucrurile au degenerat… Ar fi fost cam scump, s-ar fi ajuns la 70 de lei. Eu i-am spus: ”cumpără că ți-l plătesc”, dar…”, a mai spus interpreta de muzică populară pentru Antena Stars.

Fiul Nicoletei Voicu a decis să o blocheze pe mama lui pe toate conturile de socializare, pentru a tăia orice legătură cu ea. Artista a spus pentru Antena Stars că a mers peste tot în căutarea lui, însă nu a încercat să îl viziteze acasă, pentru că nu știe la ce să se aștepte.

Eu am făcut mulți pași ca mamă. I-am trimis mesaj. A ales să mă blocheze pe toate rețelele de socializare, telefonul lui este blocat. Am mers la un loc de muncă unde știam că s-ar putea să-l găsesc. Din păcate, și-a schimbat locul de muncă și nu l-am găsit acolo

Am vrut să merg, însă nu îndrăznesc să sun la ușă că nu știu ce reacție va avea. Am vrut să merg în spatele blocului, să-l văd măcar prin casă, dar m-am gândit c-o să mă răscolească atât de tare încât o să-mi fie și mai dor și mi-am reprimat această dorință. Îmi este foarte greu, pentru că eu știu cât iubesc acest copil”, a încheiat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest