Gigi Becali a răbufnit! A şters pe jos cu fostul „principal” de la FCSB: „Când jucătorii se plâng la patron, e grav”

 

Gigi Becali a dat cărţile pe faţă! Latifundiarul din Pipera este furios pe un fost antreonor de la FCSB, din cauza faptului că nu se ocupă aşa cum trebuie de pregătirea jucătorilor.

„Când jucătorii simt că pot câștiga cu tine, atunci te respectă, dar când jucătorii se plâng la patron, e grav. Eu nu dau nume acum, dar au fost jucători care mi-au spus asta. Vă spun că nu cu Teja!

Îmi spuneau jucătorii că se sufocă pe teren, că nu sunt antrenați! Când îți cer jucătorii antrenamente mai bune, atunci e grav”, a declarat, pentru Digi Sport, Gigi Becali.

Se zvoneşte că ar fi vorba despre nimeni altul decât Nicolae Dincă, cel care a stat pe banca tehnică a echipei FCSB un an și jumătate. Dar Gigi Becali nu ar fi singurul care ar fi nemulţumit de acesta. Se pare că şi Mihai Stoica a făcut câteva referiri negative, motivul fiind că tehnicianul era luat peste picior de fotbalişti.

„Pe final, i-am zis lui Gigi că e nevoie de un nou antrenor. I-am spus şi lui Dică în faţă, trebuie o schimbare. În vestiar, dacă un antrenor se întoarce să arate ceva la tablă iar jucătorii își dau coate, nu e în regulă”, a spus Mihai Stoica după ce Nicolae Dică a plecat de la FCSB.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest