Gina Pistol, amănunte despre tot ce nu se vede în fața camerelor de filmat la Asia Express! „Este foarte greu”

 

Competiția „Asia Express” reușește să țină pe jar mii de români, atât prin emoțiile pe care le trăiesc toate echipele concurente, cât și datorită jocurile extrem de interesante care se desfășoară în cadrul emisiunii. Și chiar dacă fiecare telespectator fidel show-ului experimentează o doză de adrenalină, sentimentele trăite nu se pot compara cu cele prin care trec persoanele direct implicate în competiție.

Gina Pistol a dat cărțile pe față și a dezvăluit prin ce anume trece fiecare persoană din echipa de producție a competiției „Asia Express”, cât și concurenții! Frumoasa blondină a fost „prezentă” la Xtra Night Show prin intermediul unei conferințe video și a dezvăluit că indiferent de condițiile meteo ale locului în care se aflau, filmările nu se opreau.

„Este foarte greu. Imaginați-vă că noi stăm pe teren, fie soare, fie ploaie, fie vânt, fie frig, stăm pe teren toată ziua. Când stai acasă pe canapea nu simți căldura, umiditatea, nu simți poluarea, ploaia, nu simți vântul rece care bate și faptul că nu te odihnești cum trebuie. Nu mănânci și sunt foarte mulți factori care te dau peste cap.” a spus Gina Pistol.

Iar pentru că România nu se află deloc într-un context favorabil, din cauza pandemiei de coronavirus, Gina s-a autoizolat la domiciliu, departe de partenerul de viață, cât și de persoanele dragi, pentru a nu le periclita, în niciun fel, sănătatea. Mai mult decât atât, vedeta le-a transmis un mesaj tuturor celor care o urmăresc, ca să nu își piardă doza de optimism.

„Nu ar strica sa rămânem puțin pozitivi. Știi dacă nimerești în nisipul mișcător, cu cât de zbați mai mult, cu atât te afunzi mai repede. Facem ce trebuie să facem, adică stăm acasă, și ușor, ușor, putem trece peste orice hop.” a completat blondina.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest