Gina Pistol, plină de vânătăi, după ce a căzut din picioare! Cum se simte viitoarea mămică: „Este foarte umflată zona”/ FOTO

 

Gina Pistol a fost protagonista unui moment delicat! Prezentatoarea emisiunii „Chefi la Cuțite”, care urmează să devină mămică pentru prima dată în doar câteva luni, a tras o sperietură zdravănă, după ce a căzut din picioare și s-a accidentat!

Gina Pistol s-a dezechilibrat și a căzut, iar din cauza șocului nu s-a putut redresa nicicum! Vedeta s-a umplut de vânătăi din cauza impactului suferit, dar din fericire, nu s-a accidentat foarte grav.

Iubita lui Smiley s-a ales cu niște echimoze de toată frumusețea, care îi vor aminti de acest moment mult timp de acum înainte: „Când am spus că mă doare … uitați-vă ce minunăție de vânătaie mi-am făcut. Plus că este și foarte umflată zona, plus genunchiul” , s-a plâns vedeta pe Instagram.

Gina Pistol a căzut din picioare

Pe contul său de socializare, Gina Pistol a povestit cu lux de amănunte cum a căzut. Se pare că vedeta s-a împiedicat și a căzut pe genunchi. Din fericire, lovitura nu i-a dăunat în niciun fel copilașului pe care îl poartă în pântece, dar chiar și așa, din cauza impactului, a rămas cu dureri crunte de șold.

Mi s-a întâmplat ceva ce nu mi s-a mai întâmplat de vreo 20 și ceva de ani. Am căzut! Bine că nu m-am lovit în fund sau la burtă, dar mă doare și genunchiul și șoldul de mor.”, a mai spus Gina Pistol pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest