Horoscopul pentru săptămâna 20-26 februarie 2017. Probleme de sănătate pentru Balanţe, reuşite pentru Gemeni

 
+4 click pentru
galerie

Urmează o perioadă de foc pentru mai mulţi naitivi, dar şi una plină de realizări pentru Gemeni! Dacă vrei să ştii ce te aştepată săptămâna viitoare, în perioada 20-26 februarie 2017, află că astrele au mari surprize pentru unii nativi!

Horoscop 20-26 februarie 2017, Berbec:
Luna Nouă din data de 26 februarie se perfectează tocmai în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că se anunță o săptămână favorabilă meditației și introspecției, cu atât mai mult dacă lucraţi la voi înşivă și vă preocupă dezvoltarea personală. Este posibil, de asemenea, să aveţi senzații intense de deja-vu. Gândiţi-vă ce pot însemna!


Horoscop 20-26 februarie 2017, Taur:
În afara zilei de 22 februarie, nu se anunță presiuni prea mari din partea astrelor asupra sănătăţii. Miercuri, este posibil să aveţi de-a face cu o criză existențială sau de spiritualitate, lăsând să vă frământe întrebări ale căror răspunsuri ştiţi și voi că nu le puteți găsi. Poate dacă v-aţi bucura de lucrurile neînsemnate, aţi vedea că nu are rost să rămâneţi în acea stare.


Horoscop 20-26 februarie 2017, Gemeni:
Luna Nouă din ziua de 26 februarie se formează tocmai în casa carierei din horoscopul vostru general, semn cum că se deschide un nou capitol în viața voastră profesională. Dacă vă doriţi să urcaţi o treaptă pe scara socială și/sau profesională, acum este momentul să acţionaţi. Se prea poate ca peste două săptămâni să apară primele semnale că vă îndreptaţi în direcția cea bună.


Horoscop 20-26 februarie 2017, Rac:
Luna Nouă din 26 februarie se perfectează în casa filozofiei de viață, semn cum că săptămâna aceasta compasiunea și iertarea ar trebui să se numere printre principiile după care vă orientaţi în orice situație. Dacă aţi trecut prin evenimente însemnate de curând, acum ar fi timpul să trageţi unele învățăminte și să le incorporaţi în sistemul vostru de valori și credințe.


Horoscop 20-26 februarie 2017, Leu:
Luna Nouă din data de 26 februarie se perfectează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn cum că săptămâna aceasta pot avea loc evenimente importante încât să agite puţin apele în care vă scăldaţi. Oricare ar fi natura acestora, gândiţi-vă că acestea au misiunea de a vă testa limitele! Veţi ajunge departe dacă treceţi testul la care vă supun acestea.


Horoscop 20-26 februarie 2017, Fecioară:
În zilele de 23 şi 24 februarie, Luna se mişcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că dacă programul vă impune să staţi timp îndelungat în picioare sau la birou, ar fi bine să luaţi pauze dese pentru a vă mai schimba poziția. În cazul în care acest lucru nu este posibil, încercaţi să vă acordaţi un repaus după muncă ori să faceţi o plimbare! Este important să vă mai și relaxaţi!


Horoscop 20-26 februarie 2017, Balanţă:
Luna Nouă din 26 februarie se perfectează tocmai în casa sănătății din horoscopul vostru general, semn cum că sistemul vostru imunitar poate avea de suferit săptămâna aceasta. Evitaţi deci expunerea la medii sau persoane care suferă de vreo boală transmisibilă! Altfel, există riscul să o contractaţi și voi. Medicina naturistă poate face minuni dacă apelaţi la ea acum.


Horoscop 20-26 februarie 2017, Scorpion:
Dacă vreţi să vă fie bine, încercaţi ca în data de 22 să nu aplecaţi urechea la bârfe! S-ar putea ca acest lucru să se întoarcă împotriva voastră ori să suferiţi de pe urma unor lucruri care nu sunt adevărate. În cazul în care vă frământă ceva, ar fi bine să comunicaţi direct acest lucru și să aflaţi chiar de la sursă dacă aveţi motive reale de îngrijorare sau nu.


Horoscop 20-26 februarie 2017, Săgetător:
Luna Nouă din ziua de 26 februarie se perfectează în casa familiei din horoscopul vostru general, semn cum că pot reveni în actualitate răni care v-au fost cauzate în copilărie sau de părinți. Dacă observaţi acest lucru, înseamnă că este momentul ideal să închideţi aceste capitole rămase deschise. Înainte să iertați pe oricine, începeţi cu voi. Mai mult ca sigur, nu a fost vina voastră și nu are rost să vă simţiţi rău.


Horoscop 20-26 februarie 2017, Capricorn:
Luna Nouă din 26 februarie se perfectează tocmai în casa comunicării din horoscopul vostru general, semn cum că dacă vă doriţi să evoluaţi pe plan personal, săptămâna aceasta ar fi bine să le cereţi apropiaților un feedback în ceea ce vă privește. Asumaţi-vă însă și faptul că aţi putea primi unele critici!


Horoscop 20-26 februarie 2017, Vărsător:
Luna Nouă din 26 februarie se perfectează în casa banilor, respectiv a bunurilor câștigate prin muncă proprie, semn cum că săptămâna aceasta pot apărea şanse de a vă rotunji veniturile și/sau valorifica economiile făcute până acum. Indiferent în care situație dintre cele două vă veţi afla în zilele următoare, cert este că situația voastră materială se schimbă în bine. Evitaţi cheltuielile!


Horoscop 20-26 februarie 2017, Peşti:
Luna Nouă din data de 26 februarie se desăvârșește tocmai în casa vitalității din horoscopul vostru general, semn cum că puteți simți că nivelul vostru de energie crește treptat zilele acestea. Dacă apar progrese, ar fi indicat totuși să nu supralicitaţi, punând prea multe presiuni pe voi înşivă. Nu ajungeţi niciunde dacă procedaţi aşa. Aveţi răbdare cu voi înşivă și totul va fi bine!
Sursa: horoscop-urania.org


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest