Horoscopul european al lunii August! Racii vor avea evenimente neaşteptate cu ocazia Eclipsei de Luni

 

Luna August va sta sub semnul conjuncţiei Marte-Saturn din Săgetător, ceea ce este de temut, deoarece implică două planete "malefice". Efectele pot fi mixte, întrucât conjuncţia primeşte atât aspecte de susţinere din partea Soarelui, cât şi influenţe adverse de la Neptun. Cu toate astea, efectele nocive par să prevaleze, aşa că ar trebui ca toţi nativii să fie prudenţi.


BERBEC
Dragoste: Venus se află aproape toată luna într-un secret discret al horoscopului solar. Perioada nu va fi extrem de romantică şi valorile precum responsabilitatea, capacitatea de a conclura şi de a face împreună faţă sarcinilor sunt valorile cele mai apreciate. Există şanse ca nativii să înfiripe o legătură de suflet cu cineva din sfera profesională. Situaţia se va schimba în bine la sfârşitul lunii.
Bani: Luna importantă în plan profesional. Cariera îţi aduce satisfacţii mari şi vei avea şanse la bani mai mulţi şi colaborări mai prospere. Te poţi aştepta la un impact sporit al planetelor: efort intelectual, drumuri, acte şi documente, comunicare.
Sănătate: Sănătatea poate fi un subiect de interes, întrucât e perioada potrivită pentru investigaţii, îngrijiri şi revenirea asupra unor probleme mai vechi.

TAUR
Dragoste: Exprimarea neîngrădită a dragostei şi sexualităţii sunt favorizate. Este timpul să dai frâu liber fanteziilor şi romantismului. Pune în practică ideile carnale care ţi-au bântuit vreodată imaginaţia. Totul trebuie asumat, căci s-ar putea să te îndrăgosteşti.
Bani: Distracţiile sunt partea atractivă, aşa că vei petrece una dintre cele mai frumoase vacanţe din viaţa ta. Dacă totuşi nu ai cum să pleci în vacanţă, rezultatele muncii tale vor fi grozave. Creativitatea şi talentele sunt la cel mai înalt nivel. Partea financiară necesită mai multă atenţie.
Sănătate: Nu ai probleme. Dacă totuşi apar, trebuie urgent rezolvate. Nu ai echilibru psihic prea bun şi perioadele de optimism molipsitor sunt întrerupte de anxietate.

GEMENI
Dragoste: Lună complexă cu multe riscuri în relaţiile pe care le ai. Saturn face lucrurile mai dificile încă din 2015. E posibil să ai aprte de dispute şi despărţiri. Este vremea concluziilor, dar fereşte-te de reacţiile impulsive!
Bani: Te loveşti de inflexibilitatea sau reaua-voinţă a celorlalţi cu care nu poţi colabora şi vei avea accese de rigiditate, suspiciune şi necordialitate. Nu e exclus să te debarasezi de o afacere care ţi-a creat mult disconfort.
Sănătate: Planetele vor avea efecte nedorite asupra sănătăţii. Evită circumstanţele cu potenţial violent sau conflictual şi îngrijeşte-te mai atent.

RAC
Dragoste: Lună satisfăcătoare pentru Raci. Scoate în evidenţă eforturile, condiţiile restrictive sau de subordonare în cadrul relaţiei. Vei avea beneficii afective la drum prin comunicare sau preocupări intelectuale comune.
Bani: Nu e o lună uşoară sau veselă. Casa muncii promite trudă, responsabilităţi mărite şi atmosferă de lucru tensionată. Vei avea un program încărcat şi libertatea e posibil să-ţi fie restricţionată. Eclipsa de Lună va declanşa ceva neaşteptat în zona finanţelor.
Sănătate: Atenţie mărită la sănătate şi la probleme! Luna August poate fi luna măsurilor drastice în ceea ce pirveşte stilul de viaţă şi a dietelor. Punctul tău forte este moralul foarte bun.

LEU
Dragoste: Combinaţia Saturn-Marte generează un erotism exploziv care poate duce la iubiri pătimaşe şi experienţe sexuale unice. Deşi planul sexual e la cote maxime, ai putea avea o lună lipsită de împlinire sufletească. Fii prudent.
Bani: Sunt şanse mari să te remarci, să ai succes şi să-ţi sporeşti prestigiul. Dincolo de dorinţa de a te impune şi de a atrage admiraţia, obiectivele profesionale au şi o motivaţie financiară.
Sănătate: În primele două decade din August prezenţa Soarelui aduce o doză suplimentară de vitalitate şi încredere. Trebuie să te fereşti de sporturi extreme şi dacă eşti însărcinată, fii prudentă. Există risc de complicaţii.

FECIOARĂ
Dragoste: Este o lună fericită. Începând cu 5 August, planeta dragostei şi a armoniei, Venus, este de partea ta. Viaţa relaţională îţi acaparează toată atenţia şi te poţi aştepta la evenimente importante de natură favorabilă. Este posibil să apară o împăcare sau o nouă iubire.
Bani: Stelele norocoase îşi revarsă voinţa asupra vieţii profesionale
Sănătate: Eşti prea preocupat(ă) să te bucuri de viaţă pentru a-ţi mai face probleme pentru sănătate. Te simţi bine şi "plesneşti" de optimism.

BALANŢĂ
Dragoste: Nu le e uşor să întreţină armonia în cuplu. Dacă vrei să iei partea bună a lucrurilor, înhamă-te la muncă alături de pereche şi uniţi-vă eforturile pentru a avea realizări împreună. Discuţiile pe subiecte importante şi conceperea unor strategii pe termen lung sunt favorizate. De luna viitoare vei avea o lună mai fericită!
Bani: Lună incomodă din punct de vedere profesional. Vei avea parte de dificultăţi în ceea ce priveşte concentrarea. Pari a te afla într-o stare de inerţie fără a avea forţa sau voinţa de a canaliza lucrurile pe făgaşul dorit. Curând va veni şi timpul tău. De luna viitoare totul se va schimba.
Sănătate: Nu eşti în cea mai grozavă stare de spirit sau formă fizică. Imunitatea şi rezistenţa sunt scăzute. Ai grijă de tine şi odihneşte-te!

SCORPION
Dragoste: Lună splendidă pentru dragoste. Venus se află într-o casă norocoasă şi există şansa de a face o călătorie în scop amoros. Dacă ai deja o relaţie stabilă, te poţi distra după pofta inimii alături de omul drag.
Bani: Ambiţiile sunt mari şi posibilităţile de împlinire la fel de mari. Vei avea realizări de echipă şi sprijin din partea susţinătorilor puternici din jurul tău. Te bucuri de popularitate.
Sănătate: Starea de spirit e schimbătoare şi vezi uneori în culori sumbre totul. Vei avea stări de slăbiciune fizică sau oboseală. Afecţiunile mai vechi nu trebuie neglijate.

SĂGETĂTOR
Dragoste: Relaţiile sunt în bătaia reflectoarelor! Viaţa amoroasă sunt strâns legate de sfera publică, aspiraţii şi statut social. Vei avea parte de împliniri şi fericiri sufleteşti. Cu condiţia să nu cazi în capcana de a nutri aşteptări exagerate, totul va fi perfect!
Bani: Şansa banilor este de partea ta şi ai conjuncturi avantajoase. E rost de laude, premii, publicitate şi favoruri din partea superiorilor.
Sănătate: Ai putea avea neplăceri, răniri, accidentări sau diverse traume. Ai grijă la situaţiile riscante şi nu dramatiza! Relaxează-te şi fii prudent(ă).

CAPRICORN
Dragoste: Ai nevoie de o perspectivă mai largă şi de căutarea unor înţelesuri mai adânci. Ai o legătură la distanţă sau cu cineva din altă ţară. Vei face o călătorie romantică şi îţi vei întâlni jumătatea.
Bani: Eclipsa Solară de pe 18 August aduce evenimente neaşteptate, bune sau rele, în configurarea hărţii natale, dar şi o clarificare cu un deznodământ.
Sănătate: Trebuie să fii extrem de atent! Combinaţia Saturn-Marte e periculoasă şi poate accentua o boală cronică şi alte incidente, chiar cu afectarea libertăţii de mişcare.

VĂRSĂTOR
Dragoste: Viaţa relaţională e pe primul loc iar persoana iubită este centrul existenţei tale. Vei avea o mare deschidere sufletească şi o mare nevoie de a cuceri. Eclipsa de Lună subliniază cu lniie groasă importanţa raporturilor eu-tu.
Bani: Ai puse în mişcare diverse mecanisme din luna trecută. Nu vei slăbi ritmul de muncă şi vei putea avea rezultate deosebite. AI toate resursele necesare pentru a-ţi îndeplini scopurile în planul carierei.
Sănătate: Debordezi de energie şi dinamism, dar dacă te ambalezi cam tare, vei avea o mare tendinţă spre excese. Te implici în prea multe şi îţi consumi fără cruţare forţele.

PEŞTI
Dragoste: Dragoste, fericire şi realizări la comun. Ai nevoi sufleteşti mari, dar ţi se fac oferte pe măsură. Împrejurările sunt norocoase şi Universul pare că aranjează totul ca să-ţi îmndeplinească dorinţele. Importanţa vieţii în doi e subliniată şi vei avea în curând o altă viziune asupra acestui aspect.
Bani: E timpul să iei decizii tranşate în carieră şi să treci la fapte serioase. Luptă pentru ce vrei şi vei cuceri orice poziţie doreşti. În primele două decade vei primi ajutor consistent de la Soare. Succesul tău depinde de colaborări.
Sănătate: E o lună bună pentru investigaţii şi ai contacte cu doctori şi terapeuţi buni. Beneficiezi de sfaturi bune şi tratamente eficiente. Există totuşi o tendinţă de excese ce trebuie ţinută sub control.


A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest