Horoscopul lunii Iulie. Balanțele trebuie să aibă grijă la sănătate, la capricorni este rost de venituri suplimentare

 

Luna iulie 2016 este, fără îndoială, mult mai relaxată decât lunile precedente. Marte și-a reluat mersul direct la finele lunii anterioare, așa încât energia se consumă mai eficient, acțiunile sunt mai coerente, iar inițiativele sunt mai inspirate.

Mulți dintre noi încep acum să tragă învățăminte utile din experiențele (adesea stresante) ale lunilor din urmă. Și mulți dintre cei care au rătăcit cărările sau chiar au făcut pași înapoi, își regăsesc drumul drept, care-i duce spre împlinirea obiectivelor.

Mercur se află aproape toată luna iulie 2016 în preajma lui Venus. Această combinație planetară este excelentă pentru socializare, comunicare și informare, promițând, de asemenea, drumuri plăcute și profitabile.

Horsocop Berbec iulie
Așadar, iulie 2016 este o lună care îi predispune pe Berbeci la explorarea senzualității, la pasiune și aventuri amoroase, o lună care favorizează experimentele sexuale și apariția legăturilor romantice.


Horoscop Taur iulie

Te poți aștepta, însă, și la provocări, concurență și rivalități. Toate interacțiunile cu ceilalți sunt intense și puternice.


Horoscop Gemeni iulie

Deși solicitantă și stresantă, în iulie 2016 munca intră pe făgașul eficienței și al profitabilității. Marte străbate casa muncii Gemenilor în mers direct și hotărât, aducând o mobilizare exemplară, multă energie, inițiativă și acțiune.

Horoscop Rac iulie

Iulie 2016 este o lună cu mare potențial de succes profesional pentru Raci.

Soarele, cel ce răspândește vitalitate și strălucire, se află în Rac în primele două decade. Prin urmare, ai mai multă vizibilitate, mai multă influență, emani siguranță de sine și autoritate, te impui, atragi admirația.

Horoscop Leu iulie
În prima parte a lunii iulie 2016 s-ar putea să nu te simți chiar în deplinătatea puterilor. Funcționezi destul de bine, dar ai nevoie de mai multă odihnă și nu te bucuri de o imunitate grozavă.

Horoscop  Fecioară iulie

Ești într-o formă bună în prima jumătate a lunii iulie 2016, după care începi treptat să nu te mai simți confortabil în pielea ta. Ultima decadă te găsește mai lipsit(ă) de chef și energie.

Horoscop Balanță iulie

În iulie 2016 Balanțele nu trebuie să piardă din vedere sănătatea nicio clipă.
Chiar dacă te simți bine și ai energie, supraveghează-te mereu, du o viață echilibrată și respectă întocmai recomandările medicilor!


Horoscop Scorpion iulie

În iulie 2016 te bucuri de o vitalitate debordantă, iar rezistența organismului este foarte bună. Poți avea un surplus energetic, pe care ar fi recomandabil să-l consumi făcând mișcare.


Horosocop Săgetător iulie

Iulie 2016 încurajează și demersurile financiare ale Săgetătorilor. În prima parte a lunii pot apărea cadouri sau venituri suplimentare și poți avea o inițiativă financiară care îmbină utilul cu plăcutul (poate o investiție care să aibă de-a face cu estetica ori cu confortul?). S-ar mai putea să te implici într-o atragere de fonduri.


Horoscop Capricorn iulie

Partea a doua a lunii iulie 2016 subliniază zona finanțelor și a afacerilor Capricornilor. Este rost de venituri suplimentare, cadouri și alte avantaje materiale. Ai parte de colaborări profitabile, cresc câștigurile partenerului/partenerei și se poate să faci pe neașteptate o investiție la care te gândeai de mai mult timp.

Horosocp Vărsător iulie

Tranzitul Soarelui prin casa muncii Vărsătorului până pe 22 iulie 2016 te ajută să-ți pui în valoare aptitudinile și competențele, îți sporește autonomia de lucru și productivitatea.

Horoscop Pești iulie

Ai ocazia să arăți ce poți și să-ți edifici planuri de bătaie inteligente și eficiente pentru viitor. Folosește-ți mintea, abilitățile de comunicare, imaginația și talentele, fiindcă prin ele vei dobândi succes și bani! Da, bani: Marte, stăpânul casei banilor Peștilor, și-a reluat mersul direct, așa că de-acum îți va merge mai bine.

Sursa:eastrolog.com

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest