I s-a spus că ar putea avea o carieră în muzică, dar este prea grasă! Aşa că a slăbit 60 kg

 
+2 click pentru
galerie

Cântăreaţa Oana Radu, supranumită şi Adele de România, a devenit cunoscută nu doar datorită calităţilor vocale ci şi faptului că a slăbit spectaculos într-un timp relativ scurt – 52 de kilograme în 5 luni (ulterior 60 de kilograme în 8 luni).
După ce a spus că a folosit pastile de slăbit, respectiv Anastasia Valter Shape, numeroase persoane care îşi doresc să slăbească au devenit interesate de cum a reuşit ea acest lucru.
Iată reţeta ei de succes în lupta cu kilogramele, după cum a detaliat pe Facebook, pe blogul ei, şi în interviuri televizate.
Oana Radu s-a ambiţionat să slăbească îndeosebi după ce, în urma apariţiei la concursul tv „Vocea României”, i s-a spus că ar putea avea o carieră în muzică dar că este prea grasă.
A pornit de la 120 de kilograme şi, cu ajutorul pastilelor de slăbit Anastasia Valter Shape, care sunt un supliment alimentar 100% natural, a ţinut o dietă bazată pe proteine şi legume. Aceste pastile i-au adus cel mai mare sprijin reducându-i pofta de mâncare!
Mai mult, vedeta a spus că a remarcat clar cum suplimentul i-a accelerat arderile: a făcut un test şi a văzut că atunci când îl lua slăbea mai mult decât atunci când nu îl lua deşi mânca aceleaşi alimente, în aceleaşi cantităţi.
De asemenea, aceste pastile au ajutat-o în privinţa tranzitului care, pe parcursul dietei hiperproteice, era încetinit.
Reuşita ei este una răsunătoare, care determină tot mai multe persoane să încerce pastilele Anastasia Valter Shape şi să se apuce de slăbit.
Mai mult, o altă cântăreaţă, tânăra Amyna, a declarat de curând că i-a urmat exemplul şi că a slăbit 58 de kilograme în 6 luni, cu sprijinul acestor pastile. Amyna a spus că a luat suplimentul şi că apoi a reuşit să îşi schimbe stilul de viaţă, să mănânce sănătos, fără să se înfometeze.
Suplimentul alimentar Anastasia Valter Shape conţine cele mai eficiente ingrediente împotriva obezităţii, toate naturale, printre acestea numărându-se ceaiul verde, cafeaua verde, chitosanul, aloe-vera.
Produsul accelerează metabolismul - implicit arderile grăsimilor, elimină celulita şi reduce pofta de mâncare!
Mai multe detalii gasesti pe www.anastasiavalter.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest