I-ai urmărit aventurile cu sufletul la gură, dar nu mai ştii nimic despre ea! Cum a ajuns să arate Sclava Isaura după 25 de ani

 

Puţine au fost telenovelele care te-au ţinut cu sufletul la gură în faţa televizorului. Când începea un nou episod, toată familia urmărea cu mare atenţie aventurile personajului principal din Sclava Isaura.

Lucelia Santos (57 de ani) este actriţă, regizor şi producător. Cu toate că a devenit cunoscută pentru rolul principal din telenovela "Sclava Isaura", difuzată in peste 80 de ţări, Lucelia se poate mândri cu o cariera de invidiat în domeniul cinematografic. Santos a lucrat ca recepţioneră înainte de marele debut, însă s-a descurcat de minune când în 1976 a primit rolul Isaurei.Anii au trecut peste Luceila Santos, însă zâmbetul fermecător i-a rămas.  Părul nu l-a schimbat, doar puţin forma sprâncenelor. Evident se vede o transformare şi o maturizare în privire şi pe chip.

De-a lungul carierei, Lucelia Santos a jucat în numeroase telenovele, însă a cunoscut succesul şi cu prestaţiile sale din filme (Bonitinha, mas Ordinaria - 1981, As Sete Vampiras - 1986, Destino - 2008). Ultimul film în care a jucat a fost "Lula, o Filho do Brasil" (2010).Acum în vârstă de 57 de ani, actriţa braziliană şi-a îndreptat atenţia către teatru, fiind regizor şi producător. Ea menţine legătura cu fanii săi prin reţelele de socializare sau blog, fiind extrem de activă pe contul de Twitter.

Lucelia a fost căsătorită cu compozitorul şi dirijorul John Neschling, de care a divorţat. Ea are un fiu, Pedro, în vârstă de 30 de ani, care este şi el actor.

L.F.

Citeşte şi:


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest