Iată cum puteţi urmări GRATUIT concertul lui Robbie Wiliams. Urmăriţi LIVE cel mai tare SPECTACOL al anului

 
+2 click pentru
galerie

Concertul lui Robbie Williams este cel mai aşteptat spectacol al anului. Artistul va susţine un spectacol de pomină, vineri, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, evenimentul fiind o producţie semnată de Marcel Avram, împreună cu D&D East Entertainment şi East European Production. Cum era şi de aşteptat, biletele s-au vândut ca pâinea caldă, căci numărul fanilor din România este foarte mare. Mulţi dintre admiratorii artistului s-au plâns că nu au reuşit să mai prindă locuri la concert, însă soluţiile nu s-au epuizat. Iată cum puteţi viziona live şi mai ales gratuit show-ul lui Robbie Williams.

Robbie Williams a ajuns, joi, în România, iar de la aeroport s-a dus direct la repetiţii. Perfecţionist din fire, artistul vrea ca spectacolul să fie perfect. Concertul Robbie Williams la Bucureşti face parte din cel de-al 11-lea turneu al artistului, "Let Me Entertain You", pe care artistul îl susţine în 2015.

Turneul "Let Me Entertain You" a debutat la 25 martie, la Madrid, după care Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) şi Tel Aviv (2 mai).  În deschiderea concertului Robbie Williams din Piaţa Constituţiei va cânta Delia Matache, care consideră experienţa ca un vis împlinit.

Cu siguranţă v-aţi convis că va fi o seară magică. Sigur, nu toată lumea a reuşit să-şi procure un bilet, însă Telekom este alături de cei care vor neapărat să vadă artistul lor preferat. Aşadar, pentru a viziona GRATUIT şi LIVE cel mai tare concert al anului, intraţi pe linkul de AICI.

Acum sigur nu mai puteţi rata show-ul de senzaţii care va avea loc în Piaţa Constituţiei, începând cu ora 18:00.Şi pentru a vă asigura că totul va fi perfect, Robbie Williams a transmis un mesaj pentru fanii din România.

A venit în România cu familia

Robbie Williams este însoţit în România de soţia lui, fotomodelul Aida Field, o americancă de origine turcă, de fiica lor, Teddy, în vârstă de 3 ani, şi de câinele preferat al britanicului, un ciobănesc mioritic pe nume Spencer.

Lucrările de amenajare a scenei pe care va urca Robbie Williams, care măsoară 57 de metri lungime şi 30 de metri adâncime, au început pe 11 iulie. Întreaga producţie va fi pregătită de 300 de membri ai staff-ului şi 150 de maşinişti, iar paza va fi asigurată de 600 de agenţi de securitate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest