Îl mai ţii minte pe Mauricio Islas? Uite cum arată acum actorul care şi-a ruinat cariera după un scandal sexual cu o minoră

 
+4 click pentru
galerie

Mauricio Islas era unul dintre cei mai în vogă actori de telenovele ai momentului, până când a comis o greşeală care avea să-l coste cariera.

Mauricio Islas s-a născut pe 16 august 1973 şi este un iubit actor de origine mexicană, cunoscut datorită telenovelelor sale. A apărut în mai multe seriale printre care Amor Real, Amores de Mercado (Iubiri) şi Prisionera (Prizoniera).

În timpul filmarilor la telenovela "Prizoniera", Mauricio în rol principal a ţinut prima pagină a ziarelor cu scandalul sexual în care a fost implicat. Actorul a fost acuzat că a întreţinut relaţii sexual cu actriţa Genesis Rodriguez, care era minoră la vremea respectivă, având doar 16 ani.

Situaţia era cu atât mai gravă cu cât Islas era căsătorit şi devenise tată recent. Actorul a fost concediat imediat şi înlocuit cu Gabriel Porras, iar Telemundo a plătit daune familiei Rodriguez.

În urma scandalului reputaţia lui a fost grav afectată, a mai jucat şi în alte telenovele însă nici una nu s-a bucurat de succesul celor din trecut. De la actorul care îşi făcuse un nume în lumea telenovelelor cu rolurile din "Săraca fată bogată", "Cântec de iubire","Preciosa", "Amor gitano", "Mi destino eres tu", "Primer amor a mil por hora" sau "Amor real", el a ajuns să nu mai fie dorit de niciun producator.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest