Ilie Micolov, în stare gravă! : ”Am rămas singur pe lume, nu mai am pe nimeni”

 

A fost la Cluj, la cei mai buni medici specialişti, în speranţa că se va face bine! Din păcate acum este acasă, iar starea sa de sănătate este gravă.

Maestrul Ilie Micolova intervenit la ”Star Magazin” și a vorbit despre momentele dramatice prin care trece.

”Bună ziua. Sunt mai multe probleme, se adună. Este oleacă de diabet, oleacă de tensiune,  ulcer varicos pe picior.  Nu am cum să îi mulțumesc domnului profesor doctor, prieten din tinerețe. Acest om m-a ajutat și mă ajută foarte mult. Mă simt puțin mai bine și asta mulțumită lor. Am stat în mai multe rânduri internat. Am stat o săptămână, nu pot sta departe prea mult. Nu mă așteaptă nimeni acasă, niște prieteni, o doamnă asistentă, cunoștință de familie care îmi face tratamentul necesar, simt nevoia să spun multe mulțumiri acesteia, un om cu devotament rar”, a spus maestrul la Antena Stars.

Acesta a dezvăluit și care este cel mai greu lucru pentru el.

”Mai plătesc câte un om, câte o femeie. Mi-e greu că am rămas singur pe lume, nu mai am pe nimeni. Ele sunt în Germania, au viața lor, trebuie să muncească, e foarte departe Germania. Știu, asta este viața și trebuie să așteptăm o rezolvare, parcă divină, aș spune eu. Cea mai grea luptă este cu tine, cu anii, nu ai ce să faci”, a mai spus Ilie Micolov.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest