Imagini de la botezul moştenitorului Statuii Libertăţii! Timişoreanca şi-a dorit neapărat ca băieţelul ei să fie creştinat în România VIDEO

 

Românca măritată cu milionarul care deţine Statuia Libertăţii trăieste cea mai frumoasă poveste a vieţii ei. După ce a devenit mamă pentru prima dată, Iasmina Milutinovici a ţinut morţiş ca evenimentul creştinării micuţului, să aibă loc în România.

Frumoasa timişoreancă şi-a botezat copilul în oraşul în care s-a născut. Evenimentul a fost unul extrem de restrâns, fiindu-le alături numai cei apropiaţi. Tematica a fost una în culori de albastru şi alb, iar Iasmina Hill a radiat în rochia albastră pe care a purtat-o.

Iasmina și-a cunoscut alesul inimii, după ce le-a cerut părinţilor să o lase să meargă în Statele Unite pentru a studia. Ajunsă acolo, în New York, și-a căutat un loc de muncă. N-a fost greu deloc să-l obţină. A început să lucreze chiar în cadrul firmei care managerizează tot ce înseamnă Statuia Libertății. Pe holurile firmei, timişoreanca a fost remarcată de Bradford Hill, patronul companiei care, încet-încet, a legat o relație strânsă cu timișoreanca.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest