Imagini exclusive din locuința regretatei Stela Popescu! Cum a ajuns să arate casa actriței, după moartea ei/ VIDEO

 

Stela Popescu a murit la aproape 82 de ani, după ce a suferit un accident vascular cerebral! Moartea ei a picat ca o bombă în showbiz, iar asta deoarece cu doar câteva zile înainte, marea actriță participase la o decernare a premiilor, în care părea că nu prezintă nicio problemă.

De la decesul acesteia din 2017, toți fanii regretatei actrițe s-a întrebat cine a pus mâna pe averea sa strânsă de-a lungul carierei, dar și ce s-a ales de locuința de lux din 2 Mai pe care o deținea.

Antena Stars este singura televiziune care a pătruns în vila regretatei actrițe, iar în cadrul clipului de mai jos, puteți viziona imagini exclusive cu locuința Stelei Popescu.

Fiica adoptivă a Stelei Popescu a fost cea care a făcut turul casei pe care Stela Popescu o adora. Femeia a dezvăluit că a expus toate lucrurile de valoare la care ținea marea actriță pentru ca cei care au apreciat-o pe vedetă să le poată admira.

„Dacă ar fi după mine, m-aș fi retras. Dar nu se poate pentru că ea nu a fost numai a mea, ci a fost a tuturor. Mamei îi plăceau ramele, fotografiile, mereu se juca cu ele. Se vrea un fel de colț cu icoanele pe care le colecționa.

Am încercat să expun, să le fac accesibile, pentru că parte din acest proiect „Ușile deschise ale casei Stelei Popescu” este ca aceste obiecte care aveau valoare sentimentală, să fie cunoscute de cei care au admirat-o și iubit-o de prieteni, de amici.”, a spus fiica adoptivă a Stelei Popescu, în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest