Imagini exclusive din vila din Abu Dhabi în care locuiesc Anamaria şi Reghe! Chiria este de 400.000 de euro pe an! VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Seria dezvăluirilor în mini-seria “Prodanca şi Reghe, viaţa în Dubai” continuă. Sexy impresara a primit echipa Antena Stars în vila de milioane de euro din Abu Dhabi, în care locuieşte alături de Laurenţiu Reghecampf.

Casa celor doi este prezentată în exclusivitate pentru Antena Stars. Reporterul special, Mădălina Bălan, a profitat de ocazie şi a scotocit prin fiecare colţ al luxoasei locuinţe.

"Aici este Golful Persic. Prima casă de lângă a noastră este a consulului Austriei. Iar puţin mai încolo stă prinţul mare, şeicul mare al Emiratelor. Toată partea aia e a lui, e ultima vilă. Nu ai voie să treci de geamandură, este culoarul lor. Casa este frumos făcută, pe rotund, iar în mijloc este o terasă deschisă. Sunt cinci dormitoare sus şi unul jos, plus living şi dining. Fiecare dormitor are baia lui şi balcon. Camera noastră este mare, patul de aici este mic faţă de ce avem la Snagov, iar nebunia lui Laur sunt televizoarele. Cu cât sunt mai mari, cu atât mai bine. Dacă ar avea un televizor cât camera, ar fi cel mai fericit. Nu e totul din aur, dar e o casă ok pentru ce ne trebuie nouă. Aici venim la final de săptămână, să stăm cu copiii", povesteşte Anamaria în timp ce arată fiecare cameră din vila luxoasă. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate