Imagini inedite cu Răzvan Simion și noua lui iubită! Au fost surprinși, în tandrețuri, în miezul zilei/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Răzvan Simion iubește din nou! Chiar dacă mulți dintre admiratorii lui sperau la o reîmpăcare cu Lidia Buble, iată că ipostazele în care a fost surprins prezentatorul TV de paparazzii Spynews.ro dovedesc că nu mai există nicio șansă de reconciliere, ba mai mult, tandrețurile în miezul zilei arată că a trecut definitiv peste decepția amoroasă.

Răzvan Simion și noua lui iubită au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro, în timp ce încercau să găsească o locație pentru a putea lua prânzul. Abia a treia încercare a fost cu noroc, iar după ce s-au asigurat că au gasit o masă, prezentatorul TV și-a parcat mașina la câțiva pași distanță de intrare, apoi a luat-o de mână pe bruneta de care este îndrăgostit și s-au îndreptat rapid spre local.

Relația lui Răzvan Simion cu iubita lui dăinuie încă de la finalul verii trecute, când au fost surprinși pe terasa unui hotel din Istanbul. Deși atunci, prezentatorul TV se eschiva din a oferi detalii, se pare că acum, nu mai are nicio problemă în a se afișa cu noua femeie care i-a pus pe jar inima, după despărțirea dramatică de Lidia Buble.

Și în timp ce prezentatorul matinalului de la Antena 1 și-a găsit aleasa, după cum o arată și imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro, Lidia Buble tot pe lista celor mai sexy burlăcițe din România se numără. Vedeta nu a anunțat nimic oficial referitor la o nouă relație, dar suntem siguri că ne va surprinde cât de curând cu o nouă cucerire.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest