Imagini nedifuzate până acum de la nunta lui Cătălin Bordea! A fost un eveniment nebun VIDEO

 

Cătălin Bordea a fost un mire nonconformist! Şi nu doar el! Cel mai important eveniment al vieţii lui nu s-a încadrat deloc în tiparele specifice unei nunţi! Iar imaginile de mai jos vorbesc de la sine!

Evenimentul a fost unul care l-a caracterizat perfect pe Cătălin Bordea! Comediantul a avut parte de o nuntă nebună, iar alături de acesta şi Livia s-au aflat cela mai importante persoane. Pe lângă faptul că nu au respectat tradiţiile, cei doi amorezi nu au avut parte nici de ţinutele tipice căsătoriilor.

Atât mirele, cât şi mireasa au ales nişte outfit-uri simple, pentru a se simţi cât mai confortabil şi a dansa până dimineaţa. Ceea ce au şi făcut! Cătălin Bordea a purtat un tricou negru, sacou, pantaloni sport şi teneşi. Livia a optat pentru două ţinute: o rochia albă atipică, dar şi una neagră, pe care a accesorizat-o cu o geacă de piele cu pietre şi bocanci, pentru a fi în ton cu mirele ei.

Mai mult de atât, în cadrul petrecerii a avut loc şi un battle de dans! Şi ce battle! Invitaţii au făcut un cerc, iar în centrul acestuia, fiecare ieşea în centru şi îşi arăta mişcările de dans, care mai de care mai spectaculoase.

Unde şi-au făcut luna de miere

Dacă nunta a fost așa cum a fost, de luna de miere nici nu mai vorbim! Locaţia pe care au ales-o este extrem de cochetă, dar şi exotică. S-au cazat la un hotel de cinci stele unde s-au relaxat şi s-au distrat pe cinste. Cei doi amorezi şi-au încântat admiratorii cu o serie de fotografii, care mai de care, mai romantice și mai frumoase.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest