Imagini șocante cu rănile lui Laurette, cauzate de bătaia cruntă încasată în camera de hotel! FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Laurette a fost bătută cu bestialitate, într-o cameră de hotel, de un bărbat cu care a ieșit la o întâlnire și pe care îl cunoștea de pe internet. După ce a fost salvată din mâinile agresorului, vedeta a povestit că dacă nu interveneau autoritățile la timp, deznodământul ar fi putut fi unul tragic, iar imaginile obținute de Spynews.ro, cu rănile mulatrei, stau drept dovadă!

În urmă cu câteva zile, Laurette a căzut victimă unui bărbat violent cu care s-a întâlnit într-o cameră de hotel, care a bătut-o cu brutalitate și care i-a provocat răni grave! Pe lângă durerea psihică, vedeta s-a ales cu glezna luxată, cu genunchii tăiați și cu sânul stâng deplasat.

Spynews.ro a pus mâna pe imagini șocante cu rănile pe care Laurette le are în acest moment, din cauza violenței la care a fost supusă.

Vedeta a depus și o plângere penală pe numele agresorului, sub acuzațiile de lovire, violențe și de lipsire de libertate în mod ilegal.

Cât despre motivul pentru care s-ar fi întâlnit cu bărbatul violent în camera de hotel, Laurette a infirmat că ar fi constat în prestarea unor servicii sexuale contracost, așa cum s-a speculat, și a ținut să precizeze că va demonstra acest lucru cu dovezile pe care le-a pus la dosarul creat împotriva agresorului.

„Este exclus. S-a spus că eu m-aș fi dus acolo că să cer bani pentru anumite servicii. Eu am și înregistrarea pentru, că eu am avut un feeling și când m-am întâlnit cu el în seară precedentă am înregistrat toată discuția dintre mine și el timp de 1:20 cât am stat de vorba. Și o să pun la dosar toată înregistrarea în care se vede clar că eu am refuzat categoric cadouri din partea lui. El a insistat să îmi facă un cadou de Ziua Femeii. Și eu dețin această înregistrare, toată discuția dintre mine și el. Și nici pe departe nu există că eu aș fi acceptat așa ceva”, a spus Laurette la Antena 3.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest