Imagini unice din luna de miere a Andreei Marin!

 
+2 click pentru
galerie

Primele și singurele imagini din cea mai secretă lună de miere! Martorii clipelor pe care Andreea Marin şi Tuncay au vrut să le ţină ascunse i-au fotografiat pe cei doi în Dubai! Imaginile au fost prezentate, în exclusivitate, la Acces Direct

La scurt timp după ce şi-au unit destinele, Andreea Marin şi Tuncay au plecat în luna de miere. Cei doi au petrecut câteva zile de vis în Qatar şi Dubai. Prezenţa lor într-unul dintre mallurile din Dubai nu a trecut neobservată de turiştii români aflaţi la cumpărături.

Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni negri, sport şi un pulover de culoare închisă, cu părul prins lejer şi foarte puţin fardată, Andreea a colindat magazinele din mall, însoţită de soţul şi fiica ei. Tuncay a purtat o pereche de jeans şi un pulover casual şi a afişat o atitudine foarte relaxată.

În timp ce Andreea intra în magazinele cu haine, Tuncay o aştepta răbdător afară, fiind foarte atent la fiica vedetei, pe care a plimbat-o tot timpul într-un cărucior în formă de maşinuţă.

Proaspeţii însurăţei păreau extrem de fericiţi şi relaxaţi şi s-au bucurat de cele câteva ore petrecute în mallul din Dubai. Din când în când, cei doi au fost foarte tandri! Așa cum le stă bine unui cuplu îndrăgostit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest