Imaginile cu o fantomă care apare în închisoarea în care mulți deținuți au fost executați: ”Am văzut lucruri cu adevărat bizare”

 

O siluetă misterioasă a apărut în clădirea unei închisori în care mulți criminali și-au găsit sfârșitul. Imaginile au fost filmate de curajoșii care au pășit în camera de execuții în timpul nopții.

Conform The Mirror, imaginile au fost surprinse în Irlanda de Nord la Crumlin Road Gaol. În clip apare o lumină plutitoare misterioasă în închisoarea în care foarte mulți criminali au fost cândva executați.

Intensitatea crește după câteva secunde, când lumina începe să se miște din ce în ce mai aproape de cameră.

The Crumlin Road Gaol s-a deschis în 1845 și a fost tărâmul multor execuții, motiv pentru care mulți cred că fantomele trăiesc în pereții construcției. În 1996 închisoarea a fost închisă și de atunci foarte multe fenomene bizare au fost raportate, mai ales cu ocazia tururilor paranormale în zonele în care deținuții și-au dat ultimele suflări.

Mulți vizitatori au mai declarat că au văzut un om care dispărea.

Cel care a făcut filmarea a mărturisit: ”N-am văzut nimic extraordinar cu ochiul gol, dar când m-am uitat pe fotografii și filmări am văzut lucruri cu adevărat bizare.”

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest