În ce lux trăiește Iulia Vântur! Cum arată casa lui Salman Khan din Dubai

 

Cu o avere estimată la 230 de milioane de dolari, nu-i de mirare că Salman Khan are nu o casă, ci mai multe. Iar cea din Dubai arată de-a dreptul spectaculos.

Doamnelor şi domnilor, bine aţi venit în fabuloasa casă a celebrului actor de la Bollywood, Salman Khan. Luxul şi opulenţa sunt cuvinte de ordine atunci când vine vorba de locul din Dubai în care se relaxează şi se răsfaţă Salman. Un living imens şi un candelabru care-ţi ia ochii... Aceasta este priveliştea cu care actorul îşi întâmpină invitaţii.

Dormitoare cu paturi imense în care predomină albul sau nuanţele pământii, o bucătărie mobilată ultra-modern şi băi în care te poţi pierde cu uşurinţă... cam asta găseşti în casa spectaculoasă pe care Salman o are în Dubai.

Şi asta nu e tot! Fiecare colţişor al casei este dotat cu canapele şi plasme de ultimă generaţie pentru cât mai multe momente de relaxare. Bineînţeles, flori care mai de care întregesc decorul ca-n poveşti. Mai mare dragul să locuieşti într-o asemenea casă!

Candelabrele şi lustrele din locuinţa lui Salman sunt adevărate capodopere. Toate aduc culoare în living, în dormitoare, dar şi în holuri. Şi asta cu ajutorul luminilor care mai de care mai spectaculoase.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest