În ce relații a rămas, de fapt, Kamara cu fosta soție: „Nu mă bag în viața ei”/ VIDEO

 

Despărțirea dintre Kamara și fosta soție a fost una scandaloasă! Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, în momentul în care au decis să se separe, dar acum au lăsat războiul deoparte de dragul copilului lor, Leon, după cum a dezvăluit chiar artistul.

Într-un interviu exclusiv marca Antena Stars, Kamara și-a deschis sufletul și a făcut confesiuni de-a dreptul emoționante, atât despre copilăria sa, cât și despre relația pe care o are în prezent cu fosta soție.

Kamara și Oana au format un cuplu pentru o bună bucată de timp, iar în urma poveștii lor de dragoste a apărut Leon. Dar pentru că neînțelegerile erau mult prea multe între ei, au decis să meargă pe drumuri separate, dar nu înainte să își arunce acuzații grave unul celuilalt.

Lucrurile s-au schimbat dramatic între cei doi, în momentul în care Leon a fost diagnosticat cu o boală gravă, iar cei doi s-au unit pentru a găsit o soluție în ceea ce privește problema de sănătate a fiului lor.

Kamara a dezvăluit pentru Antena Stars că acum are chiar o relație de prietenie cu Oana și îi stă la dispoziție oricând pentru orice are nevoie, însă fără să se bage în relațiile ei amoroase.

„Ne înțelegem foarte bine, nu avem supărări, nu avem sentimente. Nu mă bag în viața ei. Dat fiind ca erau multe sentimente la mijjloc, iar totul a fost brusc. Mai întâi de toate, înainte să vorbești de o situație, trăiește în pantofii acelui om. Unii sunt mai puternici. Nu am avut nevoie nici de psiholog și de nimic.”, a spus Kamara pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest