Incredibil, dar adevărat! Pe ce a cheltuit Delia jumătate de milion de euro/ VIDEO

 

Delia Matache a pus la bătaie jumătate de milion de euro! Şi dacă vă gândeaţi că vorbim de o vacanţă peste mări şi ţari, ei bine, vă înşelaţi! Cunoscută pentru achiziţiile excentrice, artista nu se uită la bani când vine vorba de imaginea şi de cariera sa!

Delia a făcut o investiţie de 500.000 de euro pentru... voce! Da, da! Aţi citit bine! Celebra artistă şi-a asigurat vocea, însă nu este singura cântăreaţă din România care a apelat la acest lucru. Mihai Trăistariu este unul din artiştii care şi-au asigurat vocea, însă a renunţat la poliţa în urmă cu câţiva ani, dezvăluind că şi-a dat seama că este inutilă şi extrem de scumpă.

Așa că, în spaţiul românesc, Delia este singura artistă care a recurs la o astfel de metodă. Printre vedetele de peste Ocean se numără şi Mariah Carey, care şi-a asigurat vocea pentru 35 de milioane de dolari. Mai mult de atât, pe lângă asigurarea vocii, alte vedete au decis să îşi asigure diverse părţi ale corpului. Julia Roberts și-a asigurat zâmbetul pentru 30 de milioane, iar Tina Turner și-a asigurat picioarele pentru suma de 3,2 milioane de dolari.

Interviu inedit cu Delia

În urmă cu puţin timp, Delia a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, chiar de ziua ei de naştere, în care a mărturisit că se simte extrem de bine în pielea ei şi nu ar schimba absolut nimic din parcursul său, atât personal, cât şi profesional.

"Am descoperit lucrurile din mers la vârsta perfectă. Nu cred că e prea happy să fii la 20 de ani cu mintea de 30. Nu ştiu de ce. Cred ce e bine să fii mai neştiutor şi mai neclar, e bine să ai acel curaj nebun de a face lucruri, pe care nu-l mai ai neapărat la 30 poate, pentru că atunci eşti dispus să rişti, ca să poţi câştiga nişte lucruri, pe care altfel nu le-ai putea atinge".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest