Incredibil! Vanessa și Melissa, magie pe internet! Au vrut sa le descânte pe Shakira și Beyonce

 

Cele mai cunoscute vrăjitoare din țară, Vanessa și Melissa sunt acuzate de înșelăciune. Cu toate acestea, ele nu lasă afacerea să piară și fac orice pentru a o mediatiza. Cum suntem în era tehnologiei, cele două vrăjesc clienții pe internet

Aflate în libertatea, Vanessa și Melissa fac orice ca afacerea să prospere, așa că își agață clienții pe internet. Pentru descântece și farmece, oricine poate apela la regina magiei albe, Vanessa. Cu puterile ei extraordinare, vrăjitoarea vindecă miraculos și rezolvă orice cauză declarată imposibilă. Culmea, nici nu trebuie să vă deplasați dacă nu doriți.

Dacă nici așa nu vă rezolvați problemele, apelați cu încredere la Melissa. Vrăjitoarea arde tot ce mișcă și se declară unica prestatoare de magie neagră. La ea sunt invitați să își lase averile cei care nu au fost satisfăcuți de medici, preoți sau de rivalele sale. Ea poate aduce, atenție, în trei ore, persoana iubită în casă.

Multe vedete din România, se pare că le-au trecut pragul vrăjitoarelor Vanessa și Melissa. Mihaela Borcea, Alina Vidican, Mariana Moculescu, Amalia Năstase sau Ana Lesko sunt doar câteva dintre numele ce se vehiculează că au apelat la ajutorul farmecelor și al magiei, pentru o minune. Cele două vrăjitoare nu s-au oprit doar la vedetele autohtone. Prin intermediul rețelelor de socializare, Vanessa și Melissa au vrut să le descânte pe Shakira și pe Beyonce.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest