Îndurerată de Crăciun! Cornelia Catanga trece prin momente grele

 
+2 click pentru
galerie

Se pare că anul acesta Crăciunul nu a fost unul plin de bucurii aşa cum ar fi trebuit. Nici Cornelia Catanga nu a petrecut în linişte această sărbătoare. Visa să se căsătorească în Ierusalim dar din păcate planurile artistei i-au fost date peste cap

Cea mai cunoscută cântăreaţă de muzică de petrecere trece prin clipe de coşmar! La începutul toamnei, Cornelia Catanga şi-a uimit fani prin anunţul făcut. "După Revelion plec în turneu în Israel. Vreau să mă cunun religios la Biserica Românească din Ierusalim, oraş unde l-am cunoscut pe Pădureanu".

Cornelia Catanga a început şi pregătirile pentru nuntă. Şi-a ales rochia de mireasă de la casa de modă a lui Cătălin Botezatu, a ales biserica din Israel unde urma să fie cununată şi chiar şi naşii, doi prieteni de familie.

Totul părea frumos la momentul respectiv dar de atunci au apărut multe alte probleme. iar artista pare să fi ajuns la capătul puterilor. Prima problemă, cataracta a avansat, iar Cornelia Catanga are nevoie urgentă de operaţie. Când îşi făcea mai multe griji, medicii turci au anunţat-o pe artistă că are şanse reale să-şi refacă vederea.

Dar problemele nu s-au terminat. A vrut să-i facă un frăţior lui Alexandru, dar din cauza unor probleme de sănătate a pierdut sarcina. A fost o lovitură prea mare pentru artistă. Atât de mare încât a încercat să-şi pună capăt zilelor. "Somnul m-a ocolit, nu am reuşit să pun geană pe geană, nu am mâncat simt că îmi fuge pământul de sub picioare", spune artista.

Exista, însă, cineva care o poate face să zâmbească din nou!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest