Ține insectele la distanță, întărește firul de păr și ajută la slăbit! Încearcă planta care te salvează de toate aceste probleme

 

Salvia este cunoscută din cele mai vechi timpuri ca o plantă vindecătoare, așa cum spune și numele său latinesc, ”salvare”.

Pentru că este un medicament vegetal extrem de bogat în uleiuri vegetale și hormoni cu influențe benegice asupra nervilor, inimii și organelor genitale, iată cum o poți folosi cu succes:

Pentru slăbit:
Ceaiul de salvie stimulează arderile metabolice, dizolvă grăsimile și ușurează digestia. Include-l zilnic în alimentația ta și bea câte două căni pe zi.

Pentru un păr strălucitor și sănătos
- ceaiul de salvie ajută și la menținerea culorii și are capacitatea de a închide culoarea firelor albe și de a întări structura firelor de păr.

Salvia uscatǎ, pusǎ în dulap, alungǎ insectele din locuinţǎ. Uleiul esenţial de salvie este folosit în parfumerie iar frunzele de salvie sunt folosite cu succes in fitoterapie. In gastronomie este folositǎ pentru a condimenta carnea albǎ, in reţetele cu brânzǎ si în omlete.
Ceaiul se face din două lingurițe de plantă măcinată și uscată la 200 de ml de apă. Se fierb la ochi mic, apoi se acoperă și se lasă să stea timp de 10-15 minute.

Sursa: lataifas.ro

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest