Informații de ultimă oră despre Alex Bodi! Daria Radionova, îngrijorată pentru afaceristul aflat încă după gratii!

 

Alex Bodi încă se află după gratii, fiind cercetat într-un proces de proxenetism și trafic de carne vie! Daria Radionova este îngrijorată pentru afacerist, iar motivul a fost dezvăluit de sursele Spynews.ro.

În urmă cu câteva zile, Alex Bodi a fost săltat de mascați din propria locuință, după ce Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a organizat mai multe percheziții în diferite județe ale țării, având ca scop destructurarea unui grup infracțional organizat, din care ar fi făcut parte și afaceristul, care a traficat un număr mare de persoane, obligându-le să se prostitueze.

Daria Radionova, îngrijorată pentru Alex Bodi

Alex Bodi a rămas după gratii, după ce magistrații au respins contestația înaintată de avocații acestuia, iar Daria Radionova este extrem de îngrijorată pentru starea psihică a afaceristului. Rusoaica s-a întors, recent, în România, după ce părăsise țara pentru a avea grijă de afacerea sa, în prag de faliment, din Anglia.

Informații de ultimă oră despre Alex Bodi

Sursele Spynews.ro au aflat că avocații afaceristului fac toate demersurile posibile pentru a dovedi faptul că Alex Bodi este o persoană nevinovată. Și chiar dacă magistrații i-au respins cererea de eliberare, fostul soț al Biancăi Drăgușanu este ferm convins că lucrurile vor intra pe un făgaș normal și se va bucura de libertate, în curând.

Însă până când totul va reveni la normal, Bianca Drăgușanu are grijă de fiica lui Alex Bodi, în ciuda faptului că Daria Radionova este actuala iubită a afaceristului.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest