Informații despre averea Mariei Ciobanu. Cum a ajuns artista să își piardă casele din România: „Este drama unei generații!”

 

Noi informații au ieșit la iveală despre averea Mariei Ciobanu. Interpreta de muzică populară și-a împărțit deja bunurile pentru a se asigura că în urma ei nu vor mai exista controverse și lupte pe avere între fiii ei, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Ion Dolănescu.

Maria Ciobanu este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară, având o bază foarte mare de oameni care o admiră pentru talentul muzical și pentru piesele sale. Chiar și așa, artista a decis să părăsească România în urmă cu doi ani, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat, pentru a primi cele mai bune îngrijiri medicale.

Informații despre averea Mariei Ciobanu

Cu o viață demnă de poveste, Maria Ciobanu a reușit să strângă de-a lungul carierei muzicale o adevărată avere, avere pe care acum a împărțit-o copiilor săi. În exclusivitate pentru Antena Stars, Adriana Bahmuțeanu, o apropiată familiei Ciobanu a dezvăluit cum a ajuns interpreta de muzică populară să își piardă două case în România.

„Le-a pierdut pentru că asta a fost drama regimului comunist. Sunt foarte mulți oameni în această situație. Nu le-a pierdut la jocuri de noroc, ci din cauza regimului și a legilor strâmbe din țară. După ce i-a fost demolată, s-a mutat într-o casă care s-a dovedit a avea proprietar. Maria Ciobanu și-a făcut o casă mare în centrul Capitalei, i-a pus la adăpost pe fiii ei.

Eu nu am văzut cu ochii mei testamentul, dar știu că și-a pus la punct situația ca să nu se repete istoria lui Ion Dolănescu. A făcut ordine în avere, ca să nu existe certuri între copii, deși ei se înțeleg foarte bine.  Cu siguranță, este că s-au înțeles, totul este în regulă. În afară de pierderile materiale, Maria Ciobanu a reușit să își refacă averea, să treacă peste această dramă.”, a spus Adriana Bahmuțeanu pentru Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest