Intact Media Academy, examen cu surprize! "S-au comportat ca nişte profesioniste"

 
+5 click pentru
galerie

Dacă vă întrebați cum a fost ultimul curs de make-up al Mirelei Vescan, vă spunem că a fost plin de surprize. În primul rând datorită faptului că studentele nu au venit doar din Romania, ci și din țări din Europa de Vest precum Marea Britanie sau Spania. Pare a fi deja un trend nu-i așa?

După cele 5 săptămâni de curs, fetele au avut un examen scris din toată materia predată de Mirela, iar proba practică a constat în construirea unui machiaj de show. Unde? La  Fashion Gala Summer Edition powered by nimeni altul decât Cătălin Botezatu, care a avut loc la Chaboo. Nu de multe ori există această șansă la un examen de make-up, iar noii make-up artiști s-au descurcat de minune.  Fetele au lucrat în echipă și au construit cu măiestrie părți ale unor machiaje sofisticate și minuțioase pentru modelele lui Cătălin Botezatu.

"Deși au avut emoții, au fost încrezătoare și s-au comportat ca niște adevărate profesioniste" ne-a spus Mirela. Ca dovadă, puteți vedea pozele de mai jos.

"Am ales să vin la acest curs datorită Mirelei Vescan. O urmăresc de mică la televizor și știam ca nu pot să învăț arta machiajului decât de la ea. Pentru mine ea este unică", a mărturisit Roxana, una dintre proaspetele absolvente.

Următorul curs de machiaj Intact Media Academy cu Mirela Vescan va începe în luna septembrie. Vrei și tu o carieră în make-up? Înscrie-te aici. 

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest