Interviu necenzurat cu Puya! Drumul dintre blocuri la succesul de pe scenă VIDEO

 

Puya a spus lucrurilor pe nume! Cunoscut drept unul dintre cei mai longevivi şi apreciaţi artişti de rap din România, în cadrul unui interviu, artistul a vorbit despre începuturile carierei sale, dar şi despre toate sacrificiile pe care a trebuit să le facă pentru a ajunge pe piaţa muzicală.

Pentru a fi artistul de astăzi, Puya a muncit timp de 20 de ani încontinuu, perioadă în care a experimentat atât momente pozitive, cât şi negative. Artistul a declarat că este complicat să încerci să te menţii timp de două decenii, dar în acelaşi timp, dacă există pasiune şi dorinţă, lucururile devin mai simple.

„Succesul înseamnă că cineva ascultă ce zici tu, muzică, artă, pictură. E destul de dificil să te menţii 20 de ani. Apar artişti noi, exemplu CSD, dar nu s-a interesat nimeni că a mai făcut nişte melodii îaninte, a mai stat câţiva ani de zile prin studiouri. Nu am sacrificat ceva, eu asta am vrut sa fac. Nu m-am apucat de muzică ca să am bani. Când mi-a zis cineva că vrea să îmi facă clip am zis că e la mişto. Am fost luat prin surprindere de succes. În ‘98 am început să încasăm. La cât am mers prin toată ţara, atunci când ajung acasă vreau să stau, nu să plec. E destul de complicat, eu zic că am reuşit să mă menţin pe o linie de plutire. La începutul carierei nu eram sigur că asta vreau să fie meseria mea. Cine încearcă să mulţumească pe toată lumea, nu mulţumeşte pe nimeni.” a mărturisit Puya.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest