Ioana Ginghină, supărată din cale-afară din cauza fiicei sale! „Aş putea să uit că am un copil”

 

Chiar dacă zilele trecute spuneam că soarele a răsărit pe soarele Ioanei Ginghină, se pare că lucrurile nu mai stau chiar aşa. Celebra actriţă este într-un „duel” cu fetiţa sa, iar motivul este unul de-a dreptul incredibil!

Prin intermediul unui articol, scris pe blogul său personal, Ioana Ginghină a vorbit cu lux de amănunte despre situaţia cu care se confruntă. Se pare că micuţa sa a avut parte de o transformare de proporţii, odată cu intrarea în clasa a cincea. Mai precis, Ruxandra trece printr-o criză „preadolescentă” care se manifestă prin ifose, atitudine superioară şi pretenţii, după cum a scris chiar vedeta pe blogul ei.

Mai mult de atât, vedeta a mărturisit că a fost nevoită să apeleze la ajutorul unui specialist care sa îi dea sfaturi, pentru a putea gestiona situaţia. De fiecare dată când au loc fel şi fel de episoade între cele două, Ioana Ginghină preferă să trateze totul cu un simţ al umorului dus la extrem, pentru a nu se ajunge la ceartă.

„Da, am doar 3 luni de gimnaziu și deja mă declar învinsă. N-am crezut că fetița mea se poate schimba peste noapte din acea ființă suavă și delicată în această preadolescentă cu tot felul de fițe. Am mare noroc că merg la psiholog și că vorbesc cu cineva avizat despre asta. (....) Problema este că nu de puține ori această preadolescentă are încă multe dintre apucăturile de la 5 ani, dar se crede suficient de mare pentru a fi șefa mea, lucru care este ușor de gestionat dacă ai un calmant în apropiere.” a spus Ioana Ginghină pentru Libertatea.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest