Ioana Năstase îi pregătește nunta fiului! Ce manelist celebru va cânta: „Băiatului meu i-a plăcut foarte mult!”

 

Ioana Năstase a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nunta lui Teo, băiatul ei. În exclusivitate la Antena Stars, soția lui Ilie Năstase a vorbit despre marele eveniment din viața familiei.

 

Teo, băiatul Ioanei Năstase, se căsătorește cu iubita lui din adolescență! Este marele eveniment al acestei veri din viața familiei Năstase, iar pregătirile sunt în toi, soacra mare dorind să pună la punct toate detaliile.  Ioana Năstase a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că este pregătită sufletește pentru marele eveniment, însă nu are foarte mari emoții. Vedeta a mărturisit că cei doi formează un cuplu de aproape 10 ani și au împreună o fetiță.

 

''Un moment frumos pentru mine, pentru ei și pentru toată lumea! Mă simt foarte bine, nu prea am emoții. Posibil atunci, în ziua respectivă. Sunt pregătită și sufletește! Am emoții, ce pot să spun? Dar nu atât de mari! M-am obișnuit cu gândul, le sunt alături cu sufletul, cu tot! M-am găsit cu ei acum două seri. Erau ok. El este în campanie acum. Muncește foarte mult, dar sunt ok. Totul este pregătit. Sunt împreună de la 16 ani. Aproape 10 ani. De micuți...au crescut împreună! Depinde și cum ești crescut, în ce mediu ai trăit și ce ai văzut! La vârsta de 18 ani, i-am redat libertatea lui Teo! Chiar nu am ținut să îl controlez. Știu că se împacă foarte bine, că se iubesc. Au o fetiță superbă, pe care o iubesc enorm!''a declarat Ioana Năstase, în exclusivitate la Antena Stars.

 

Cum tânărul mire este pasionat de Adrian Minune, mama sa a făcut tot posibilul ca manelistul să-i cânte la nuntă: ''Am petrecut un Revelion împreună la munte și acolo cânta Adrian, iar băiatului meu i-a plăcut foarte mult și i-am promis că la nunta lui îl voi aduce. Asta am și făcut! În jur de 300 și ceva de persoane”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest