Ioana Simion nu mai divorțează de Ilie Năstase! Ce a făcut-o să își schimbe decizia: "L-au ajuns toate"

 

Ioana Simion nu mai divorțează de Ilie Năstase! Bruneta a decis să retragă cererea de la Judecătoria Hârșova, iar în exclusivitate pentru Antena Stars a mărturisit ce anume a făcut-o să își schimbe hotărârea la 180 de grade!

Deși în urmă cu câteva săptămâni, Ioana Simion mărturisea că nu mai există nicio cale de împăcare între ea și Ilie Năstase, din cauza comportamentului violent pe care l-a prezentat față de ea, iată că acum bruneta a luat pe toată lumea prin surprindere prin hotărârea de a retrage cererea de divorț.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Ioana Simion a dezvăluit ce anume a făcut-o să regândească decizia și să renunțe la divorțul de Ilie Năstase. Potrivit spuselor sale, bruneta a ajuns la concluzia că partenerul ei de viață are nevoie de o persoană constantă în viața lui, care să aibă grijă de el, indiferent de greșelile pe care le-a facut.

„Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez. Pentru Ilie a fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea. Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu. Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere. Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții, însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva”, a recunoscut Ioana Simion.

Totodată, Ioana Simion a dat de înțeles că a catalogat episodul violent la care a fost supusă de Ilie Năstase drept o „scăpare”, astfel că l-a iertat pentru cum s-a comportat în ceea ce o privește.

”Probabil că l-au ajuns toate și că mai are și el scăpări, dar în perioada asta chiar a fost ok. Doar eu îi sunt alături și atât. Îi iubesc prietenii lui Ilie, dar vă dați seama că nu pot veni prietenii lui Ilie să stea cu el. Îi iubesc, îi respect, sunt niște oameni deosebiți, doar că eu sunt cea care stă cu el mai tot timpul și el are nevoie de mine”, a declarat Ioana Simion la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest