Ioana Simion și Ilie Năstase nu mai divorțează! Primele declarații ale brunetei: “Încerc să rămânem un cuplu frumos, fără scandaluri”

 

Ioana Simion și Ilie Năstase au ajuns la sentimente mai bune, după ce în urmă cu doar câteva săptămâni, bruneta era hotărâtă să semneze actele de divorț, din cauza comportamentului violent pe care fostul mare tenismen l-a avut față de ea. În exclusivitate pentru Antena Stars, încă soția marelui sportiv a oferit detalii inedite despre cum se desfășoară lucrurile între ea și partenerul de viață.

Lumea mondenă românească a fost zguduită de vestea că Ioana Simion a apelat la ajutorul autorităților, după ce Ilie Năstase a agresat-o. Imediat după incidentul violent, bruneta a părăsit căminul conjugal și s-a mutat în apartamentul ei din Constanța.

Și chiar dacă Ilie Năstase a încercat în fel și chip să o facă să îl ierte pentru agresiune, Ioana Simion a decis că nu îi mai poate oferi nicio șansă… până acum. După ce bruneta a mărturisit că nu mai există cale de împăcare între ea și fostul mare tenismen, iată că acum lucrurile s-au schimbat radical între cei doi.

Ioana Simion a mărturisit pentru Antena Stars că nu a uitat faptul că Ilie Năstase a fost agresiv cu ea, dar admite că l-a iertat pentru ce i-a făcut. Mai mult decât atât, bruneta a mai spus că va amâna termenul de divorț cât mai curând posibil, mai ales că vor merge împreună într-o vacanță în care lucrurile se vor așeza de la sine.

“Încă nu am amânat termenul, vor lua legătura cu avocata mea dacă mă voi răzgândi și sigur mă voi răzgândi. E mai bine pentru mine și Ilie. Eu nu am uitat acel eveniment din luna ianurie, l-am iertat și am trecut peste, încerc să fie cel mai bine și pentru mine și pentru el, e exact ce simt acum

Sâmbătă am fost o mănăstire dragă sufletului meu și de acolo a plecat totul. E ceva din interiorul meu și țin cont de faptul că Ilie are mare nevoie de mine și vreau să fie ok, mai presus de toate vreau să fie el bine.

S-a schimbat foarte mult, în bine. Sper să-l țină Dumnezeu așa. Chiar s-a străduit și sunt singură de un lucru, că ține foarte mult la mine. Eu trebuie să recunosc că noi ne-am petrecut mai tot timpul împreună, în astea 6 luni i-am fost alături.

Vreau să trăiesc frumos sufletește. Nu-l pot lăsa pe Ilie singur, eu să petrec iar el. Mă bucur că nu am mai plecat într-o vacnața de mult. Moemntean este soțul meu, noi stăm mai tot timpul împreună. Încerc să rămânem un cuplu frumos, fără scandaluri, fără certuri pentru ca nu sunt nvtata să trăiesc așa. El are toată liubertatea, dar mi-ar fi plăcut să îmi fie alături în anumite momente, la biserică.”, a spus Ioana Simion pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest