Ionuț Dolănescu, un nou atac la adresa fratelui său: „Mama lui a fost doar o aventură pentru tata”. Replica lui Dragoș!

 

Ionuț Dolănescu și fratele lui, Dragoș, au ajuns la cuțite, din nou, după ce opt ani de zile nu și-au mai vorbit din cauza războiului dat pe moștenirea lăsată de tatăl lor. Și chiar dacă lucrurile păreau că s-au mai calmat, după ce în urmă cu doi ani au reușit să împartă averea de un milion de euro, acum un nou război s-a iscat între ei, din cauza unor declarații făcute de interpretul de muzica populară!

Invitat în cadrul unei emisiuni TV, Ionuț Dolănescu a lansat un atac direct la adresa fratelui său, după ce a spus despre mama acestuia că a fost o simplă aventură în viața tatălui său. mai mult de atât, interpretul de muzică populară a continuat seria declarațiilor uluitoare și a povestit și episodul cum Margarita a venit la ușa lui Ion Dolănescu, cu „burta la gură” pentru a-i cere să își recunoască fiul.

“Mama mea, Maria Ciobanu, a avut un alt statut în viaţa lui Ion Dolănescu, mama lui Dragoş a fost o întâmplare în viaţa tatălui meu. Era o femeie frumoasă, era studentă la Cluj, la Medicină, tata primea scrisori la TVR de la ea. Făcuse o pasiune pentru tata, el a luat-o într-un turneu, apoi nu s-au mai văzut o vreme. Când era gravidă în nouă luni a venit la uşa noastră cu burta la gură. Aşa s-a născut Dragoş. Tata l-a recunoscut şi chiar a deschis un proces ca să aibă grijă de el, dar Margarita, care acum este doctor ginecolog în Costa Rica, l-a scos fraudulos din ţară”, a spus Ionuț.

La auzirea vorbelor fratelui său vitreg pe care îl idolatriza în adolescență, Dragoș s-a arătat extrem de rănit și a mărturisit că nu înțelege de ce Ionuț Dolănescu a spus toate lucrurile astea denigrante despre el și familia lui.

“Ion a iubit-o foarte mult pe mama. Eu am ţinut enorm la Ionuţ, dacă îmi cerea să mă arunc de pe casă, mă aruncam de dragul lui. Acum de ce se comportă aşa şi dă în mine şi în mama? N-o să se schimbe niciodată. Poate că n-are treabă şi dă din gură aiurea.", a declarat Dragoş Dolănescu pentru Click.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest