Irina Loghin, iubire nepreţuită! Pentru cine a făcut „Doamna muzicii româneşti” sacrificiul suprem VIDEO PAPARAZZII

 
+2 click pentru
galerie

Irina Loghin este o cunoscută interpretă de muzică populară, care este apreciată atât pentru calităţile vocale, cât şi pentru pasiunea pentru muzică. Ca artist trebuie să ai grijă să nu răceşti, să nu ieşi afară când este frig sau să te expui la condiţii meteo nefavorabile. Dar iată că, „Doamna muzicii româneşti” a trecut peste toate acestea, sacrificându-se pentru cel mai bun prieten al acesteia.

Indiferent de vremea de afară, Irina Loghin are o regulă: în fiecare zi îşi plimbă câinele credincios. Paparazzii SpyNews.ro au surprins-o pe artistă în timp ce îşi plimba cel mai bun prieten afară, în parcul din apropierea casei, când vremea nu era deloc frumoasă. Deşi se anunţaseră ploi abundente, Irina Loghin nu a trecut peste regula de zi cu zi, așa că îndrăgita interpretă de muzică populară şi-a luat cu ea o pereche de „urechi” din pluş, pentru a nu răci, dar şi o umbrelă uriaşă, care să o protejeze atât pe ea, cât şi pe câine.

Secretul modului în care arată este parcurgerea zilnică a unui trasu lung, însoţită de căţelul ei.

"Dimineața 7 km, seara la fel, nu alerg, dar merg foarte repede. Este o plăcere să mergi în fiecare dimineață și să auzi păsărelele prin parc. Asta e energia pe care o primesc...", explica artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest