Irina Rimes, în mijlocul unui scandal de proporţii! Ce declarații a făcut artista despre operele lui Brâncuşi/ VIDEO

 

Irina Rimes a fost numită de ministrul Culturii noul ambasador al Zilei Naţionale "Constantin Brâncuşi", care va fi sărbătorită pe 19 februarie, atunci când se vor împlini 144 de ani de la nașterea celui mai iubit sculptor din lume. Odată cu numirea, artista a intrat în mijlocul unui scandal mostru, din cauza unui discurs pe care l-a ținut.

Desemnarea artistei în această poziţie a stârnit numeroase controverse, dar şi multe ironii la adresa Irinei Rimes, mai ales după ce aceasta a făcut declaraţii privitoare la Operele lui Constantin Brâncuşi

„N-am avut mereu tangenţă foarte mare cu cultura, cu cultura necontemporană, pentru că na, am fost şi eu copil, am avut copilărie... am crescut la ţară şi acolo ştiţi foarte bine că informaţia nu... informaţia vine la tine doar dacă tu doreşti să vină.” a spus Irina Rimes.

Ministrul Culturii a ţinut să explice care au fost motivele care au stat la baza numirii. Se pare că potrivit declaraţiilor lui, cei din Ministerul Culturii s-au bazat pe notorietatea artistei, aceasta având 800.000 de urmăritori pe reţelele sociale, pentru ca toţi tinerii care o apreciază să facă un pas către fenomenul cultural.

Cum a răspuns Irina Rimes după ce a fost criticată

După valul de critici pe care l-a primit odată cu declaraţiile făcute, Irina Rimes a ţinut să scrie un mesaj pe reţelele sociale în care să explice ce anume a vrut să spună. Mai mult de atât, artista a menţionat faptul că multe lucruri au fost scoase din context.

„Eu sunt mai main-stream aşa. De mică am ştiut de Coloana Infinitului şi m-a fascinat, dar nu știam ce reprezintă, nu înțelegeam această abordare. Am fost la Târgu Jiu, am vizitat unele dintre lucrările domnului sculptor. Şi când am văzut Coloana Infinitului pentru prima oară am avut impresia că mă întâlnesc cu ceva care nu era din lumea mea, dar parcă mereu a fost prezent în lumea mea”, a fost mesajul postat de cântăreaţă pe reţelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest